I-See 論壇 » 頭像評評站 » 1 2 月 6 日 .. o m g *

2006-12-6 07:31 PM
1 2 月 6 日 .. o m g *

1 9 個 拍 品 了 呀  =口=
死 啦 去
今 日 去 左 唱 音 樂 比 賽 初 賽     比 平 時 差 好 多
完 全 聽 唔 到 自 己 把 聲     o h   m y   g o d
已 經 糗 到 嘔 了     有 機 會 綠 比 大 家 聽
溫 度 一 定 立 即 下 降 -0-

頭 兩 個 是 f o r   b i d 的 .. xd
評 埋 名 印 啦

之 後 個 d 都 係 申 請 的     全 都 好 簡

2006-12-6 07:35 PM RAIKE
很多 x]

ai 1 :: 框 & 字唔用黑色更好
kai :: 整體有點怪 ...
ai 2 :: 美化唔太好
reina :: 幾好
nono :: 是右邊的圖有點怪 .. 其他都幾好
yumiko :: 字底下的條 .. 弄自然點更好

= ]

2006-12-6 07:45 PM Kathy..
全部mix都唔錯
ai第2個線有點怪怪..nono字放得麻麻
其他都ok :)
support

2006-12-6 09:44 PM AR琪
好勁 整到咁多野 我只整左3個

1. 字色唔係咁好
2. kai的綠得好緊要
3. 美化唔係咁好
最後的都唔錯 : ]

2006-12-7 04:12 PM
[quote]原帖由 [i]AR琪[/i] 於 2006-12-6 21:44 發表
好勁 整到咁多野 我只整左3個

1. 字色唔係咁好
2. kai的綠得好緊要
3. 美化唔係咁好
最後的都唔錯 : ] [/quote]
kai的那個原圖已經係甘..
冇計

頁: [1]
查看完整版本: 1 2 月 6 日 .. o m g *