2006-12-2 07:43 PM TWING
HELLO KT

拍的 .... 很喜歡框框 .. 不過已唔記得點整
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

送的 ... 都ok 喜歡 =0=
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

評 評 吧 -0-

2006-12-2 07:46 PM wei.
NO 1 整得幾令,,,幾有 FEEL
但係美化怪怪地,,
NO 2 ..
[ CINDY LOVE ] <<用其他字型會好 D ,

2006-12-2 08:04 PM 膠奶v3v
第1張OK牙**
我中意~~~
第2張好怪喔~~

2006-12-2 08:05 PM RAIKE
愛的 .. 字大左少少
rainie 的 .. " cindy love "字型唔襯
整體兩個都很好 = ]

2006-12-2 08:06 PM cat.
ban1個勁正 = =V 各方面都好襯
ban2打錯名? 應該係rainie yang?- 0 -
都唔錯.. 細字睇唔清
support

2006-12-2 08:11 PM 灰;
第1個框幾襯..BG同美化都唔錯
第2個就美化得太白-3-''
有D仲1達達色..好似條頸甘

2006-12-2 08:25 PM LF!CINDY..=]
個框真係好靚WOR...也整得好..好襯 ..
RAINIE那個BAN也很美呢...MIX得好靚...
細字睇唔清楚而已 XD
* D人姓楊..有時係YANG...有時係YEUNG .... 兩個都應該得..
但係RAINIE 好似係YANG =]
[SUP你]

2006-12-2 08:30 PM AR琪
AI果個字唔係幾好 框好靚
第2果個唔錯 : ]

2006-12-2 08:32 PM Kathy..
aic的美化好正..超襯..個ban好靚>cv<
rainie的美化有點光
support

2006-12-2 08:58 PM KAKAYEE:]
小愛的弄得很正..MIX同框都很好,,很MATCH的
丞琳的美化不錯喔 .. ''CINDY LOVE'' 的字不太MATCH .. 不要這字更好

2006-12-2 09:23 PM F!esTa:P
2個都好may~

係第2個的字字不太match~

2006-12-2 11:09 PM iamBONNIE
AI BAN 色好靚
第二個美化都幾好 =}
唔錯

2006-12-2 11:19 PM Tracy〞☆
MIX得幾好WOR..
AI的那個字型不是太好..但係D色幾襯..=]
RAINIE的「CINDY LOVE」可以轉其他字型..兒家用呢個好似唔係咁MATCH幅圖..

整體幾好的..SUPPORT..^^"

2006-12-3 03:50 PM hirochan
樓主弄的框一向都很美呢,,,
兩張都MIX同美化都很好,,字型可以再CHOSSE D特別D既,,,SUP///

2006-12-4 01:16 AM 牙帽''
小愛的好美呢
框框勁令. ..我到而加都唔係幾識整框框= =
而琳X2 的. ..我覺得圖大了一細. ..細一點MIX會唔會好D=V="??
SUPPORT

2006-12-4 11:24 PM manki..
隻 美 化 幾 好 ya..

框 刀 好 正..大 約 估 到 如 何 弄 的,xd

丞 琳 ban 頭 大 大 唷,,

2006-12-5 07:29 AM 冷面笑像
框is nice
two banners are your style
..good.
美白不錯..

support

2006-12-5 01:02 PM MIKADOMOTO
wingyi個冰,,
有d位遮左ai