I-See 論壇 » 頭像評評站 » KAT-TUN BANNER

2006-12-2 04:38 PM 牙帽''
KAT-TUN BANNER

今日一放工就返屋企. ..=0=. ..好累呀LEI個星期真係= = . ..
早幾日. .有一個比左一個WW比我. ..=V=""
好努力噤整左個BANNER FOR果邊. ..
因為果邊壇冇$= = . . .好慘. ..XD. ..
是KATTUN. ..我本身鍾意KAME多D. ..
但係一定要整JIN做主X果邊. ..
所有最後整成噤=V=""

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-12-2 04:40 PM RAIKE
都是田口好 =3=
haha
=========
美化幾好
但田中/中丸個邊 d 色溶得唔太自然
其他都很好

= ]

2006-12-2 04:44 PM LF!CINDY..=]
MIX得好靚....好襯XD美化好好
SUP你呀!

2006-12-2 05:00 PM Laics
jin ><
最掂係隻色 .. 同 bg
好靚的ban

美化可以再暗dd

2006-12-2 05:29 PM SCORPIO
MISS JIN...
好COLORFUL
美得OK
BUT KOKI果到整得唔太好

2006-12-2 05:29 PM AR琪
我係比較鍾意jin ,.

ban紅得好靚  mix得好靚 support : ]

2006-12-2 06:09 PM 蒙妮卡x]`
MIX 得好好
JIN 個身冇咁多紅色會好 D =V=
SUP

2006-12-2 06:16 PM Kathy..
最右的jin件衫有點怪
整體很好:D
support

2006-12-2 07:36 PM TWING
整個ban都好靚 ... 冇咩好評 ....

係框框麻麻姐 ...

sup

2006-12-2 08:31 PM PinKi
最鍾意KAME....
希望JIN 快D 番黎啦 T^T  MIZ H!M
個BAN 好正...色正
MIX 得幾好...係框5 MH~

2006-12-3 09:30 PM dreamlove_1314
幾好啊 !!
不過好像很大啊 !!= - ="
如果細點會好點 !!
+卜啊 !!

2006-12-3 09:32 PM SoyinG
呵 呵 *

丫 J I N 好 令 仔 > 3 < "

個 B A N 都 整 得 好 令 *

+ 卜 + 卜 丫 > V < "

2006-12-3 09:58 PM hirochan
BAN很好,,,
想不到怎樣評,,,,
TT很好,,原圖都好靚,,,美化唔錯,,,,
諗唔到評咩好,,,
係咁既,,如果樓主唔介意可以俾哥張KT既原圖我嗎??唔得IS OK..當我冇問得LA///

2006-12-4 01:07 AM 牙帽''
[quote]原帖由 [i]hirochan[/i] 於 2006-12-3 09:58 PM 發表
BAN很好,,,
想不到怎樣評,,,,
TT很好,,原圖都好靚,,,美化唔錯,,,,
諗唔到評咩好,,,
係咁既,,如果樓主唔介意可以俾哥張KT既原圖我嗎??唔得IS OK..當我冇問得LA/// [/quote]

LEI個已經係4月既圖. ..=V=""
今係西X好令仔=V="

頁: [1]
查看完整版本: KAT-TUN BANNER