I-See 論壇 » 頭像評評站 » ( cat ) temperamental feelings

2006-12-1 09:50 PM cat.
( cat ) temperamental feelings

近期整既野 = [] =
狠狠地批評吧-0-

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-12-1 09:52 PM RAIKE
美化很好
第 2 個 RISA 的字效麻麻
同埋圖正中間的接位怪怪地
其他兩個都很好 = ]

2006-12-1 09:54 PM iamBONNIE
第一個好靚
色好靚 ..
第二個 .. MIX 都幾好
中間果度 D 方格 .. 就有 D 怪
TWINS 既 .. 字唔太好
美化好深色 // 初初睇有少少嚇親
不過美得好靚

2006-12-1 09:54 PM SIUYI``怡
我好鍾意第1個個bg,
好有feel =]

2006-12-1 09:54 PM Demon.
n0.1..下面d數字麻麻..加框好
n0.2..美美..但有d tt蓋了面..不太好
n0.3&4..2個美也好好
n0.5..簡

2006-12-1 09:58 PM AR琪
3個都mix得好靚 第2個字唔係咁好 support : ]

2006-12-1 10:01 PM Kathy..
我覺得係1,3字型麻麻
其他都很棒..MIX很好的了
SUP

2006-12-1 10:15 PM PinKi
我最鍾意第1 個..色正..feel正
第2 個 mix 得5 錯..
twins ban幾令...字色改下會更好
美化深色左dd~
support

2006-12-1 10:53 PM wei.
NO 1 我覺得字效唔太襯,,
FEEL 唔錯,,
NO 2 , MIX 得幾好,,字唔太好,,
其他的都幾好呀,,

2006-12-1 10:56 PM 蒙妮卡x]`
第 1 個 BG 好靚
RISA 接位有 D 怪,,
TWINS 字色唔 MATCH

2006-12-1 11:39 PM 灰;
第1個bg好正..襯哂個ban..
bg愈整愈令呢*0*
第2個怪怪地mix得..就甘睇好似靜系得塊面甘-3-''中間又空左甘..
第3個字型同框唔襯...右邊既gill紋擦得唔好..
甘多個..第1個整得最令我覺得
sup - -

2006-12-2 12:36 AM TWING
twins個好正 .... 好有神秘感

第1個risa ... 人 既 色 麻 麻 .... and 白 字 唔 太 襯 ... 其他 都 很 好 ...

第 2 個 .. mix 得 很 好 呀 ...

2006-12-2 12:46 PM Laics
the first 人美化得唔襯
3個bg都好靚 x)

2006-12-2 01:06 PM LF!CINDY..=]
第一個個BAN..整得勁靚 !
第二個BAN ... 真係好難MIX=] 但係MIX得好靚 ..
TWINS那個勁靚...勁鐘𥪜=]
SUP你!

2006-12-2 02:29 PM hirochan
BAN1美化很正,,很好,,是字型普通了點,,,
BAN2美化一樣很好,,,只是很BAN的風有點不襯,,,
TWINS很愛這種風和美,,化,很美呢,,SUP//

2006-12-2 02:35 PM dreamlove_1314
幾好啊 !!
不過我覺得第2幅的字不要描白邊 !!
這樣會好一點 !!

頁: [1]
查看完整版本: ( cat ) temperamental feelings