2006-12-1 12:28 PM kelvin58x
要求查證

昨日我到拍賣會賣出  風雲馬鞭+琥珀+琥珀 , 及 風雲眼罩+琥珀+琥珀   各是1000金卡起價
但到今日所得既係兩件各907金卡  邊有可能最後的價會低於原價格!!!
本人想請gm查證!!

另外,本人亦發現多次賣出的物品都低於原價, gm唔該睇睇啦==  
如果唔係,  拍賣會 變做 騙錢會 :em25:

2006-12-1 01:52 PM passsol
[quote]原帖由 [i]kelvin58x[/i] 於 2006-12-1 12:28 PM 發表
昨日我到拍賣會賣出  風雲馬鞭+琥珀+琥珀 , 及 風雲眼罩+琥珀+琥珀   各是1000金卡起價
但到今日所得既係兩件各907金卡  邊有可能最後的價會低於原價格!!!
本人想請gm查證!!

另外,本人亦發現多次賣出的物品都 ... [/quote]
[color=Red][size=6]拍賣會會抽取一成作服務費.:em47::em47::em47:[/size][/color]

2006-12-1 09:39 PM blue9999
拍賣會 會抽10% 手續費

你一定係新玩家.拍賣會 會抽10% 當手續費. 托價1000卡=淨收900金卡.....lee個game  d GM 死9晒架=.="""""""""'唔會答你架

2006-12-1 11:18 PM kelvin58x
我02年玩架  不過都冇人話俾我聽=-=  但有時都係高於原價架喎!?

2006-12-2 03:44 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]kelvin58x[/i] 於 2006-12-1 11:18 PM 發表
我02年玩架  不過都冇人話俾我聽=-=  但有時都係高於原價架喎!? [/quote]
有人爭咪高過原價..冇人托價爭..1定小於原價....
拍賣場=賤賣場....乜你唔知咩?????
唔要d野先放上去..你要都唔會放啦....

頁: [1]
查看完整版本: 要求查證