I-See 論壇 » 頭像評評站 » 中 招 緊 世 紀 大 聯 b i d *

2006-11-29 09:29 PM
中 招 緊 世 紀 大 聯 b i d *

而家都有大約十個人了..
不過中想招多d人呢
如果大家想join的話可回po及pm我呢^^
又或者係12月10日之前pm拍品同即叫+底價比我
xd
好嘔的拍品呢=[]=

2006-11-29 10:53 PM Miyaki。
哈. , . ,,,.正想搵人聯拍>V<
預埋我XDDDDDDD"""
南瓜個張好得意. , . ,.真係好多@V@
真希的框不太襯, . . , ,,其他也不錯., . ,SUP=]

2006-11-30 05:52 PM PinKi
南瓜ban 好得意呀xddd!!!~~ 簡左dd
maki ban mix 得怪左少少~框5 mh..
sup devil 呀*
我都想join 呀* hee~

2006-11-30 06:44 PM TWING
咁 多 人 一 起 拍 咁 興 奮 .. 哈

南 瓜 的 中 文 字 麻 麻 ... 我 唸 淨 係 白 色 字 仲 好 ...

maki 既 唔 面 白 既 邊  仲 好 ...

2006-11-30 07:27 PM RAIKE
南瓜 .. 字怪怪地
maki .. 總覺得右邊的人 .. 面色怪怪地 x]

我慢慢才給拍品你 x]

2006-11-30 07:31 PM AR琪
第1個幾好 第2個有少少灰 : ]

2006-11-30 09:21 PM
[quote]原帖由 [i]TWINKLE:}[/i] 於 2006-11-30 18:44 發表
咁 多 人 一 起 拍 咁 興 奮 .. 哈

南 瓜 的 中 文 字 麻 麻 ... 我 唸 淨 係 白 色 字 仲 好 ...

maki 既 唔 面 白 既 邊  仲 好 ... [/quote]
hehe..
我要來一次isee最多人聯的拍呢xd

[quote]原帖由 [i]arigato_raike[/i] 於 2006-11-30 19:27 發表
南瓜 .. 字怪怪地
maki .. 總覺得右邊的人 .. 面色怪怪地 x]

我慢慢才給拍品你 x] [/quote]
不怕不怕..
志在參與..慢慢來xd

頁: [1]