I-See 論壇 » 頭像評評站 » O.. 分手不可倖免....

2006-11-28 12:01 AM manki..
O.. 分手不可倖免....

八 個 月 的 感 情 告 終 。

祝 我 找 到 下 一  個 真 正 愛 我 的 人..。

這 是 2006 年 12 月 10 日 我 的 1 9 碎\ 生 日 願 望.....。

這 是 我 的 日 記 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

以 下 是 為 12 月 而 換 的 SKIN.. 簡 單 制 作... 沒 有 特 別 做 法..

外 家 一 個 簡 單 制 作 的 ICON~

2006-11-28 12:11 AM 蒙妮卡x]`
祝福妳吧 : )

ICON 的感覺很正 : ]

SKIN 個人覺得左邊人的面有少少怪 '__'
右邊超靚 : ]

SUP

2006-11-28 05:25 PM ★癲小敏﹏
icon既feel幾好
xanga skin吾錯
十卜

2006-11-28 05:33 PM 牙盈''
要快 D 振作喔 :)
活在當下 XD

ICON 色 DESIGN 一流!
SKIN 的 ..     我覺得 MIKI 那邊的色有點怪
下面的字不太襯 :]

SUPPORT MANKI FOREVER =))))

2006-11-28 06:35 PM F!esTa:P
icon的很may~

skin就右的人好怪~唔加深會好d~

bless you have a good love ~

2006-11-28 06:51 PM RAIKE
KI .. 一定找到如意郎君的 ~
加油唷

XG 字感覺唔襯 ..
整體很不錯
ICON 很美

2006-11-28 07:11 PM hirochan
icon很好呢,,字型如果搵d special d既更好,,,
xg skin唔錯呢,,字型靚d會仲好,,tt加得幾好....
雖然唔識你,,但祝你幸福,,,呢個世界咁多人,,,一定有個啱你既^.^don't be sad///

2006-11-28 07:46 PM TWING
icon 正 ....

skin 有 d 似 塊 布 咁 ...  整 體 都 好 好 .... 係 下 面 既 字 麻 麻 ...

2006-11-28 09:17 PM
icon太simple..
skin..feel不錯
字唔match

ki*一定不可以傷心呢..
我等你來hk..我同你一齊去玩xd
祝你快點找到一個真真正正愛你的人//xd

2006-11-28 10:11 PM Demon.
「分手不要太悲哀 ..」你得架!!
美好正..skin正..sup

2006-11-28 10:52 PM 牙帽''
男人咋MA. ..車. ..唔洗驚冇WOO. ..
大不了未自己過囉. ..生日. .聖誕今年冇男朋友. ..
未下年囉. ..我今年都係噤樣過啦. ..
OK WOO. ..冇咩問題=V=""一樣噤開心
有$就得啦. ..出多D街. ..BUY多野野. ..
仲好啦. ..唔洗哂時間係第2個到. ..幾噤好. ..-V-""

我好鍾意個SKIN囉. ..FEELLLLLLLLLLL勁好. ..好有個人FEEL. ..=V=""
勁有KI仔FEEL. ..XD. ..SUPPORT

頁: [1]
查看完整版本: O.. 分手不可倖免....