I-See 論壇 » 頭像評評站 » 聯 b i d * 有 意 的 回 p o *

2006-11-26 08:01 PM
聯 b i d * 有 意 的 回 p o *

最 後 一 次 問 大 家 啦 x d
有 冇 人 同 我 一 齊 聯 b i d
我 1 2 月 頭 會 開 b i d 呀
我 想 多 d 人 同 我 聯 呀
來 一 個 世 紀 大 聯 b i d 呢
有 意 的 人 可 以 p m 我 同 埋 m s n   h i 我 呀
----------------------------------------------------------------
全 都 是 申 請 的
嘔 到 唔 知 點 =口=

2006-11-26 08:04 PM `aH-j0annaX]
MiX 得 好 好 "
色 也 很 美 "
只 是 NoO.2 Bh 有 D 怪"
         NoO.3 色 有 D 怪

2006-11-26 08:09 PM 淋:)
第一個D色唔太好..
亦儒果個MIX 得好令..
我同你一齊開BID OK嗎..你幾時開

2006-11-26 08:20 PM kar.
第1個d色怪怪地 ..

第2個唔錯

第3個深色左d

2006-11-26 08:30 PM RIRIKY
第1色麻麻 . .
亦儒的 M I X 得蠻美 ! !整體崆都很好 . .
S U P

2006-11-26 09:00 PM KILOVEMIYABI
記得叫我喔 -v-" 顏色方面的問題 ..
erika的美化不錯 ,, 整體也ok的 !
支持瑤豬 ~

2006-11-26 09:13 PM iamBONNIE
小栗旬 `! 正 *v*
mix 很好
第二三個幾好
mix 美化唔錯

2006-11-26 09:27 PM F!esTa:P
ok的~

不過人物may化仲有改善空間

我又想同你一齊bid呀{不過我好似o岩o岩先bid完=='同埋我的圖圖不may~怕累了你u*)

2006-11-26 09:38 PM
[quote]原帖由 [i]`MAK-!YEE..[/i] 於 2006-11-26 20:09 發表
第一個D色唔太好..
亦儒果個MIX 得好令..
我同你一齊開BID OK嗎..你幾時開 [/quote]
好呀..
我PM你ba..xd

[quote]原帖由 [i]KILOVEMIYABI[/i] 於 2006-11-26 21:00 發表
記得叫我喔 -v-" 顏色方面的問題 ..
erika的美化不錯 ,, 整體也ok的 !
支持瑤豬 ~ [/quote]
好的..msn同你講

[quote]原帖由 [i]LovE菲’[/i] 於 2006-11-26 21:27 發表
ok的~

不過人物may化仲有改善空間

我又想同你一齊bid呀{不過我好似o岩o岩先bid完=='同埋我的圖圖不may~怕累了你u*) [/quote]
不怕呀//
一定不會呀...你快d整野一齊bid la..xd

thx ping*

2006-11-26 09:42 PM RAIKE
第 1 個色有點怪
第 2 個不錯
第 3 個深色左 D

= ]

2006-11-27 04:56 PM 魚`}
我想試下bid,,ok?

評評:好似幾怪…第一個做咩唔加名…?

2006-11-27 06:08 PM 小葵*
MIX好正...@@
我有意...拍個俾自己..=DDD...我想要SAYU...^^^^"

頁: [1]