I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 強烈要求重賽11月19日中馬柛

2006-11-23 02:08 PM BlackJ
強烈要求重賽11月19日中馬柛

雖然我只玩長馬
但係大家辛辛苦苦谷200分
又要等 今多日先跑一場馬柛
e+因為馬場 Server down 機
導致心血盡毀
希望 GM 做返D野

[[i] 本帖最後由 BlackJ 於 2006-11-23 02:10 PM 編輯 [/i]]

2006-11-23 05:41 PM cicky82089
[quote]原帖由 [i]BlackJ[/i] 於 2006-11-23 02:08 PM 發表
雖然我只玩長馬
導致心血盡毀
希望 GM 做返D野 [/quote]
其實你地可以慳番啖氣,停server兩Day咁大件事,Sorry一句既字眼都慳番唔出,你地已經唸到新先係咁先,可能隨時收檔個隻,學下古高話頭,e家仲有得你地玩就快D死去玩,遲下比個官你做,走佬果時睇下點追...........重話重賽.真係啤_____ㄧ聲!!!!!!

2006-11-23 11:53 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]BlackJ[/i] 於 2006-11-23 02:08 PM 發表
雖然我只玩長馬
導致心血盡毀
希望 GM 做返D野 [/quote]
呢個故事教訓你地..做乜唔提早1日報名..
星期六報唔到咩????賽事己跑..係冇玩家嬴..
鬼叫你等最後一刻先報...
gm唔會補賽的..佢采你都傻kaka

2006-11-24 08:50 AM BlackJ
[quote]原帖由 [i]8boy[/i] 於 2006-11-23 11:53 PM 發表

呢個故事教訓你地..做乜唔提早1日報名..
星期六報唔到咩????賽事己跑..係冇玩家嬴..
鬼叫你等最後一刻先報...
gm唔會補賽的..佢采你都傻kaka [/quote]

八哥見解果然獨特
唔知係咪八哥你老婆叫你做 "灰姑娘"
12點前要返屋企打卡,
因為你驚佢鎖門 ,
所以早一日返定去先  kakaka
:em49::em49::em49:

[[i] 本帖最後由 BlackJ 於 2006-11-24 08:51 AM 編輯 [/i]]

頁: [1]