2006-11-21 06:25 PM 奀妹
to...GM

1..你會唔會重賽返馬神賽??

2..你做得GM應回答我地D玩家問題

3..次次加左新野伺服器都壞

4..可否張血馬年齡出賽限制改到12Y都出得??

玩家有咩問題請加落去等GM回應:em23:

2006-11-21 10:38 PM 喪奀
唔會再有人回應,玩唔玩落去,由玩家諗,以後有壞就等,冇得追,冇得賠,冇得玩各下自理,
見到登入到就自己玩,冇得要求.

2006-11-22 01:18 AM 奀妹
GM  成日扮痴扮傻唔回應:em25::em25::em25:

2006-11-22 11:29 PM 松賚
问个你地最想知道既问题

GM姐姐.我强列要求你老老实实 甘话比广大玩家知道,马场几时执粒...

2006-11-22 11:31 PM 松賚
补充上一个问题

如果执,我地D点数有无得陪.我地D A/C有无得赔.我地D装备有无得赔.我地D精神有无得赔,我地心灵上的创伤有无得赔.同埋点赔,,吾该你老老实实甘话我地知...

2006-11-23 07:25 AM cicky82089
[quote]原帖由 [i]松賚[/i] 於 2006-11-22 11:31 PM 發表
如果执,我地D点数有无得陪.我地D A/C有无得赔.我地D装备有无得赔.我地D精神有无得赔,我地心灵上的创伤有无得 ... [/quote]
果D咁簡單既問題都唔回覆,你D咁深入既問題又點答你好呢?????
死心把啦........:em31::em31::em31:

2006-12-1 12:27 AM 白正
我要搵gm

hi..豬m妖人..巧耐無見你..凸...eee,幾時再出新種?新具?有冇諗過d新人`好難玩馬場',e個問題??

頁: [1]
查看完整版本: to...GM