I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » gm尋晚鬼鬼鼠鼠係度睇下有冇人爆粗插佢全家,點知1個都冇....

2006-11-20 07:11 PM 喪奀
gm尋晚鬼鬼鼠鼠係度睇下有冇人爆粗插佢全家,點知1個都冇....

gm尋晚鬼鬼鼠鼠係度睇下有冇人爆粗插佢全家,點知1個都冇....佢全家都訓得好好昨晚,
今晚大家應該爆粗等佢全家冇教好訓,屎松係大陸就去掘佢早墳,破佢風水,等佢後人冇1個有好下場.

2006-11-20 07:58 PM 十大惡人
老古....你好兇狠....kaka

2006-11-20 08:01 PM 喪奀
我已經好仁慈,kaka

2006-11-20 08:04 PM BlackJ
e+ ok 未
官綱已上到

2006-11-20 08:09 PM 喪奀
上到官綱,你仲唔增值,有金馬送,bj

2006-11-20 08:09 PM 十大惡人
我仲大檸樂,
奀妹收左我黑錢,
加一隻三頭禾麻鮑魚,
系馬房喂巴豆,
贏梗都無得跑......kakakaka
你唔信問吓佢....kakaka

2006-11-20 08:15 PM 松賚
古仔哥哥,吾好甘无阴功啦..GM可能E+都刮紧距老细..食得我地D钱.我唸GM姐姐D粮都氓过水...
都系吾讲啦.炮丈未烧完.哈哈哈哈哈

2006-11-20 08:31 PM 奀妹
[quote]原帖由 [i]十大惡人[/i] 於 2006-11-20 08:09 PM 發表
我仲大檸樂,
奀妹收左我黑錢,
加一隻三頭禾麻鮑魚,
系馬房喂巴豆,
贏梗都無得跑......kakakaka
你唔信問吓佢....kakaka [/quote]
係呀  我本來叫哂d騎師拉馬 kaaaaa

點知[color=#ff002d][/color]人算不如天算

2006-11-20 08:51 PM 十大惡人
死啦..死啦..
睇電視..毛線的劇把鬼..
平時呢個時候配緊馬啦...
而家無嚟細藝....點算點算...

2006-11-20 09:03 PM 喪奀
入去新先綱,查下你d,,a/c 淨番幾多點數囉,,kakakakaakakakakakaak

2006-11-20 09:10 PM 十大惡人
月費三月先到期..
眼寃....
老古,聽日出嚟飲茶??

2006-11-20 09:11 PM 喪奀
聽日要返工,,飲唔到茶=.="

2006-11-20 10:45 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]喪奀[/i] 於 2006-11-20 09:03 PM 發表
入去新先綱,查下你d,,a/c 淨番幾多點數囉,,kakakakaakakakakakaak [/quote]
有月費有點數又如何?唔通新先會過返比你咩???

頁: [1]