I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » gm加d有特殊功能騎師制服(好似寶石馬具咁)

2006-11-14 10:26 PM 8boy
gm加d有特殊功能騎師制服(好似寶石馬具咁)

可加:帽,衣,袖,褲,靴,眼鏡
等同6件馬具....諗諗佢gm^^

2006-11-15 12:19 AM GMXX
即係玩家自己買騎師衫,然後每次比騎師著?

2006-11-15 02:16 AM sting
GM 係咁就正.你Gi 5 gi 玩家, 隻隻馬1羊,巧難C比菜><

有彩E.,就易看巧多.,ヌ有投入咁.........

2006-11-15 07:47 AM 奀妹
[quote]原帖由 [i]8boy[/i] 於 2006-11-14 10:26 PM 發表
可加:帽,衣,袖,褲,靴,眼鏡
等同6件馬具....諗諗佢gm^^ [/quote]
你叫佢諗 kaaaa

1 講左好耐叫gm改返聖域賽事唔打密碼都未做  報馬王/馬神都怕人掛機

2 又話下次更新改打錯密碼唔彈

其他都比佢拖到冇左件事  仲比咁高難到GM搞

2006-11-15 08:43 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]GMXX[/i] 於 2006-11-15 12:19 AM 發表
即係玩家自己買騎師衫,然後每次比騎師著? [/quote]
Yes^^出面好多馬game都可自選戰衣....
加d特殊功能....或可加寶石....如果做到就正^^

2006-11-15 03:08 PM 奀妹
eeee gm好左 垵錯密碼唔彈:em32::em32::em32:

2006-11-15 04:25 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]奀妹[/i] 於 2006-11-15 03:08 PM 發表
eeee gm好左 垵錯密碼唔彈:em32::em32::em32: [/quote]
gm忙姐..唔係冇做野hahaa

2006-11-16 06:07 PM kelvin58x
好架..我都想好耐啦~~應該每個id 或者 每個會有件彩衣就最好啦

2006-11-16 07:35 PM BlackJ
今 "騎C" 洗5洗 由配種產生 kaka

頁: [1]