I-See 論壇 » 頭像評評站 » bid -- 評 =]

2006-11-14 07:21 PM cat.
bid -- 評 =]

我個人比較喜愛的三個ban XD''

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

塊面有d高光texture唔記得左擦-0-

有心的請評 ,無心的過主XD 請勿運 吉 =3=

2006-11-14 07:28 PM RAIKE
janice 的是幅原圖有點怪 =3=
第 2 個很好 ..
eri 是光的問題 .. 唔加可能更好 = ]

2006-11-14 07:38 PM kar.
janice的字不太襯

2同3 光tt 怪怪地 其他不錯

2006-11-14 07:38 PM LF!CINDY..=]
JANICE隻眼好矇 =]
第2個BAN四個唔同GEI人 MIX埋一齊..E家好少見...
ERI左邊如果無你所講未擦GEI TT 會靚好多
[ SUP ]

2006-11-14 07:46 PM TWING
全 都 mix 得 好 好 ..... 色 又 好 正 ...

不過框框麻麻

2006-11-14 07:46 PM 灰;
我覺得第3個最令..美化同色都好match.
第1個框同字型都唔襯-3-
bg色都唔太襯..
第2個美化得好好..但mix得唔好-3-''

2006-11-14 07:53 PM cat.
thx all...
但..第2個唔係mix ban黎 = = 原圖係咁樣,係有四個人係度 =口="

2006-11-14 08:05 PM Kathy..
JANICE果個面色有點怪
另外2個都不錯
support:D

2006-11-14 08:07 PM PinKi
全部都整我好令...
JANICE 同 ERI BAN MIX 得好...3個色都好令...
除左字5 MH..其他都很捧...SUP CATHY!!!`

2006-11-14 08:16 PM hirochan
我覺得MIX得很好呢,,,
係第一同埋最尾哥個字型有少少怪,,,,
第二同埋第三張FEEL好夢幻呀,,,,
三張都好好呢,,,SUP///

2006-11-14 09:40 PM AR琪
janice覺得色唔係好mtch\

第2胎第3都好正 support : ]

2006-11-14 11:16 PM 灰;
[quote]原帖由 [i]cat.[/i] 於 2006-11-14 07:53 PM 發表
thx all...
但..第2個唔係mix ban黎 = = 原圖係咁樣,係有四個人係度 =口=" [/quote]
是嗎=]
sor
但睇落好似左邊2個mix右邊2個甘-3-

2006-11-14 11:30 PM 蒙妮卡x]`
JANICE 大字不太 MATCH
第 2 個正正正!
AYAYA 呀 -口- !!
ERI 的不要光較好

SUP

2006-11-14 11:45 PM 小葵*
好美...@@...MIX正
不過JANICE冇左D陰...><

2006-11-15 10:08 AM -[]-
3個都好正..不過janice個樣好似怪怪地咁..

2006-11-15 05:50 PM iamBONNIE
全部都好靚
mix 好正
janice 果個塊面有少少怪 :]
sup

頁: [1]
查看完整版本: bid -- 評 =]