I-See 論壇 » 頭像評評站 » 精 舞 門

2006-11-13 05:12 PM 喵喵..y]
精 舞 門

[u][align=center]呵呵,,,小豬新碟預購左la...>v<

新碟...kumi同小豬有合唱歌...>v<

精舞門...小豬跳得好型的說XD

正死XD

[/align][/u]

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-11-13 05:27 PM RIRIKY
小豬嘛 . . 對他沒大感覺 . .
旦也蠻帥的 . .

小豬的 h d 美得不夠白 . .
R I S A 的美和底很 M A T C H . .很美 ! ! S U P

[[i] 本帖最後由 RIriKY 於 2006-11-13 05:29 PM 編輯 [/i]]

2006-11-13 06:15 PM hirochan
第一張圖質問題搞到有d怪,,,
第二張美化可以再白d,,,第三個hd,,,很美///

2006-11-13 06:36 PM KAKAYEE:]
DESIGN還可以的..美化不太好

2006-11-13 06:36 PM RAIKE
第 1 個圖質差 .. 搞到怪怪地
hd .. 唔要上面的圓圈 bh {?} 仲好
risa . 美化輪廓淡左 d d

= ]

2006-11-13 06:54 PM 蒙妮卡x]`
小豬 *V*
SPESHOW 呢個名真係超正 xd
MV 我都有睇 =V= 最尾果度好正呀好好睇好型呀!

小豬 BAN 色幾好,, 但係圖質好差,, 搞到個 BAN 有 D 怪
HD 小豬面色灰左 D =V=
RISA HD 塊面濛左 D

SUP!

2006-11-13 07:47 PM Kathy..
色整得幾好
係字麻麻地

sup

2006-11-13 10:30 PM PinKi
第 1個BAN 有D 怪.. but 幾有feel 的..
show hd 幾令..美化可以再做得好D..字不太mh
risa 的鮮色d 會好d...
整體都幾好...sup

2006-11-14 01:22 AM Miyaki。
我也看了MV. ,. , . 真的是帥爆了>///<
BAN的FEEL很捧喔. , . ,.
美化可白一點. ,. SUP=]

2006-11-14 05:57 PM YuuX]]
有點怪XD
可能美化不好
圖質不好

小豬我也挺喜的
XD
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
歡迎喔

2006-11-14 07:17 PM cat.
第一個..睇唔出係咩黎 = =V 都唔錯
2個head都幾好,字型唔太襯
sup

2006-11-14 07:39 PM kar.
ban 的色怪了點

hd 美化好黑咁 .

risa的不錯

2006-11-14 07:50 PM 灰;
第1個太淺同暗
第2個字型唔襯同美化得唔夠白
第3個美化得濛左D.不過都OK
同字型唔襯..加油-3-

2006-11-14 09:42 PM AR琪
第1個唔錯 字都幾match

2 色唔係好match  3 人淡左少少 都唔錯  ; ]

2006-11-17 10:24 PM v仔.
BAN,,濛左 D . 怪怪地

HD,,圖質不好..美化唔夠白

Risa HD . 濛左 DD..不錯
SUP!!

頁: [1]
查看完整版本: 精 舞 門