I-See 論壇 » 頭像評評站 » 壞 女 人 壞 女 人 \:

2006-11-12 06:48 PM TWING
壞 女 人 壞 女 人 \:

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-11-12 06:51 PM 小滴x
bg ban 底很讚-3-

好像沒美化!?

fi的影太多 感覺好亂

2006-11-12 06:52 PM 灰;
第1個bg不錯..但cut得麻麻..字型幾襯..
nacci果個美化得好好..系框唔襯..
fiona果個右手面黑左果度唔太襯-3-''
同右手邊d字都唔太襯..
不過美化得幾好.>
sup= =

2006-11-12 06:59 PM 西瓜仔a_a
bg超正 =)
jim的簡左d
abe的吾錯,, 框好正
fifi 的影深左d
整体好正 =]]

2006-11-12 07:09 PM Demon.
我 只 是 壞 小 孩 Xd
亞 占 的 框 框 麻 麻 ..
aBe 的 Bg 很 美 ..
fI 的 不 錯 哦 .. suP winGyI

2006-11-12 07:13 PM herher``
cut is good ..
design is not bad ..
fi ban is very beautiful !!
abe'z 框 is not well ..
support=]

2006-11-12 07:13 PM F!esTa:P
第一幅無may化?

其他的都評過了~

2006-11-12 07:14 PM cat.
第2個望上去有d簡 @@
整體幾襯, thx你既fi ban XDD
sup

2006-11-12 07:31 PM (^-^#)昔”
第1個._.感覺太暗.但幾好的
第2個._.不評了.美^3^'
第3個._.好型丫你整得.但右邊d字吾明做乜@_@
sup

2006-11-12 07:33 PM RAIKE
第 1 個冇美化 {?} 有冇美化都好
圖色很 mh = ]
nacci 很不錯
fi 的 .. 係左下角的條碼有點怪
影加得好自然 = ]

2006-11-12 07:38 PM ying:)
閃閃唷-]     比d結衣相我好冇呀 .. 要回禮比你xd

一同二的bg好美=3='    abe好似有d簡咁'
fi ban美!     supp0rt<3

2006-11-12 07:49 PM Kathy..
占果個好正:D
ABE都很好
FI的黑字怪怪地?
SUPPORT!

2006-11-12 07:50 PM 恩恩恩恩`
BG好棒喔! =D
fifi 左手邊既BH怪怪地.
sup`

2006-11-12 07:54 PM {-飛飛`''*
哇 * 吾單調啦 XD
JIM 的是一般閃閃 STYLE ''
ABE 的睇落較簡 '' 但仍很美
FI 的超美 '' FEEL 超正 '''' supp0t !!

2006-11-12 07:54 PM FISH(:
BG 果 D 好 好

但 個 人 有 點 怪 "

2006-11-12 08:02 PM TWING
THX ALL

[quote]原帖由 [i]CA`[/i] 於 2006-11-12 06:52 PM 發表
第1個bg不錯..但cut得麻麻..字型幾襯..
nacci果個美化得好好..系框唔襯..
fiona果個右手面黑左果度唔太襯-3-''
同右手邊d字都唔太襯..
不過美化得幾好.>
sup= = [/quote]

跟我所想的相反 ... 我覺得第1個字唔太襯 -0-

而FI既美化唔好 -0-

真是每人有不同意見 XDD THX U :)[quote]原帖由 [i]^v^;P[/i] 於 2006-11-12 07:31 PM 發表
第1個._.感覺太暗.但幾好的
第2個._.不評了.美^3^'
第3個._.好型丫你整得.但右邊d字吾明做乜@_@
sup [/quote]

FI 既 右邊既字裝飾下姐 -0-  

THX SUP
[quote]原帖由 [i]arigato_raike[/i] 於 2006-11-12 07:33 PM 發表
第 1 個冇美化 {?} 有冇美化都好
圖色很 mh = ]
nacci 很不錯
fi 的 .. 係左下角的條碼有點怪
影?[/quote]

沒 有 美 化 呀 ..... XDDD

THX [quote]原帖由 [i]siube`[/i] 於 2006-11-12 07:38 PM 發表
閃閃唷-]     比d結衣相我好冇呀 .. 要回禮比你xd

一同二的bg好美=3='    abe好似有d簡咁'
fi ban美!     supp0rt<3 [/quote]

回禮 ?   不 用 回 禮 啦 ... 哈

THX A

2006-11-12 08:45 PM 小葵*
不簡喔.....
好美的說...
冇什麼要評呢...=]

2006-11-13 12:34 AM 蒙妮卡x]`
JIM 個人白返少少少少會好 D
NACCI 的正
FI 的超正 XD 好型

2006-11-13 04:27 PM kar.
第1個 美化左我諗會更好

第2個框唔多襯

第3個 色 同 des 超美

sup

2006-11-13 04:38 PM 熊 
第 1 個 感 覺  上 很 立 體 似 的 呢 >v< 很 好 喲 !
NACCI 的 那 真 係 很 美 . 只 有 BG 已 經 感 覺 很 豐 富 了 ..
我 想 問 框 住 成 個 框 框 OR 框 住 NACCI 個 周 圍 有 個 很 棒 的 效 果 . 係 點 整 架 ?!
好 似 有 D 野 卒 係 上 面 甘 .. PLX TELL ME

頁: [1] 2
查看完整版本: 壞 女 人 壞 女 人 \: