I-See 論壇 » 頭像評評站 » 2個送人,2個for bid,1個幫人整

2006-11-12 10:10 AM cat.
2個送人,2個for bid,1個幫人整

2個送人,2個for bid,1個幫人整

有心既請評 T^T 冇心既過主啦 = = XDD

5個都好唔掂 = =

for cindy
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

for wingyi

for bid
or

頭像申請 - 靜態區 for yanco

[[i] 本帖最後由 cat. 於 2006-11-12 10:17 AM 編輯 [/i]]

2006-11-12 10:15 AM PinKi
cathy d bg 全部都好正..令爆呀
twins mix ban 好令呀...色好正...sasa *v*
yui ban feel 好正
ai ban mix 得幾好...
kay ban 好令呀!!!!
最後果個都係...個bg 好令....
sup cathy!!!!!!!!!!

2006-11-12 10:17 AM 蒙妮卡x]`
4 個的色都很好
TWINS 的塊面有 D 怪,, 好似有點面目模糊的感覺 = =
YUI 和 AI 的很美 : )
KAY 的 左邊個人塊面有點怪 -3-
我諗係相本身既問題吧 -3-
KAY 的歌很正的說 xd.

2006-11-12 10:24 AM cat.
[quote]原帖由 [i]PinKi[/i] 於 2006-11-12 10:15 AM 發表
cathy d bg 全部都好正..令爆呀
twins mix ban 好令呀...色好正...sasa *v*
yui ban feel 好正
ai ban mix 得幾好...
kay ban 好令呀!!!!
最後果個都係...個bg 好令....
sup cathy!!!!!!!!!! [/quote]
好核突就真 T^T次次都係同一款咁>//<
thx pinki

[quote]原帖由 [i]bruijn[/i] 於 2006-11-12 10:17 AM 發表
4 個的色都很好
TWINS 的塊面有 D 怪,, 好似有點面目模糊的感覺 = =
YUI 和 AI 的很美 : )
KAY 的 左邊個人塊面有點怪 -3-
我諗係相本身既問題吧 -3-
KAY 的歌很正的說 xd. [/quote]
面目模糊=~=真係失敗@@搞到佢地咁=_="~
原圖係咁 @@ 不是最大既問題係.. 我唔識整-.-
我都好鐘意kay d歌=3=

2006-11-12 10:25 AM RAIKE
kay 幅相有點怪 =3=
小愛第1 個色好 .. 第 2 個感覺光左 d
整本上冇咩好講 .. bg 好正

= ]

2006-11-12 10:59 AM LF!CINDY..=]
第一個是FOR我的嗎XD 勁靚 .... ><
即刻跑去認先XD
WINGYI 那個也很美呢..... 好鐘意你整MIX BAN XD
FOR BID 那個 ... 第 2 個好似太光... 但第1個很美...
KAY 那個SAMPLE 左邊無左隻手有點怪 ...
申請區那個勁美XD
[SUP]

2006-11-12 11:19 AM 西瓜仔a_a
twins的好正  字好似不太match
yui feel好正
ai 第1個比較好
kay冇左隻手有d 怪
bg 全部超正

2006-11-12 11:44 AM hirochan
全部都MIX得好正,,,
尤其鐘意AI CHAN同埋TWINS哥兩張....
AI CHAN既光D比較好呢,,,
TWINS的很美,,冇咩好評,,YUI的字型有一點怪,,,
KAY的左邊的有D怪,,,兩個唔係咁MATCH...

2006-11-12 11:49 AM PUI.
bg好正..mix得好好
1.字有d怪
其他都好美
support

2006-11-12 04:20 PM 灰;
我覺得第4個最令..跟住第1個..最尾果個BG雖然最令..但我覺得KAY塊面個樣好怪-3-
白得濟...
TWINS果個美化得最襯個BAN..SUP!

2006-11-12 04:34 PM iamBONNIE
SA BAN TWINS 字 MAMA
YUI & AI 既唔錯
KAY 1 // 右圖左 D 會好 D
第二個唔錯

2006-11-12 05:21 PM AR琪
twins果個字的色唔係好match咁

之後果d都好靚 kay的左圖放右d會好d

bg好正 support : ]

2006-11-12 06:31 PM TWING
AI 個 超 正 呀 ... @0@

MIX BAN既全落BH都好正

BG BAN既第1個右面既人手怪怪地

其他都好正

SUP

2006-11-12 07:35 PM (^-^#)昔”
twins那個.字色怪怪啦.但d效果好正
第2個個都冇乜好評@@
ai那個都冇野好評@w@
kay那個,左邊個人好怪
2個bg底都好正
同埋kay既第1個ban同第2個ban左邊張相吾系1樣架咩._.
點解第2張我睇落好似多左隻手xd[路過:你系時候配下老花了昔昔]

2006-11-12 07:59 PM {-飛飛`''*
TWINS + YUI 的 FEEL 好正 ''
AI MIX BAN 好美 '' MIX 得好正
KAY BAN 都 OKAY '' supp0rt !!

頁: [1]