I-See 論壇 » 頭像評評站 » 晨中流流 嘈嘈嘈

2006-11-11 09:07 AM RAIKE
晨中流流 嘈嘈嘈

諗 TP 係好無聊的一件事 =3=

有 D 想 POST 岩岩學整圖的垃圾圖 -3-

薯生日了 . 19 才了 =]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 arigato_raike 於 2006-11-11 09:09 AM 編輯 [/i]]

2006-11-11 10:06 AM iamBONNIE
喂喂喂喂喂喂
POST 呀 :] 我想睇呀
我之前諗過 POST 架
不過 ... 我驚有人走去評 XD

薯生日大快樂

薯 BAN 好橙 .. I LOVE IT -V- THZ
PI BAN 唔錯 .. MIX 不錯 =}

2006-11-11 10:07 AM :Kaikoey:
我好想睇RAIKE以前個D BAN XDDD

-V- ''我刀唔識點評好 .. XD ;;
第1個好令 .. 我覺得右手邊橙左D ..

第2個好令 .. 冇咩好評 XD ''

2006-11-11 10:38 AM 德德-v-
都 OK 啦 *
不 過 有 少 少 怪 啵 *
D 字 都 OK 啦 *
繼 續 努 力 *
+ 卜 你 呀 *

2006-11-11 10:43 AM RAIKE
[quote]原帖由 [i]牙糕''[/i] 於 2006-11-11 10:07 AM 發表
我好想睇RAIKE以前個D BAN XDDD

-V- ''我刀唔識點評好 .. XD ;;
第1個好令 .. 我覺得右手邊橙左D ..

第2個好令 .. 冇咩好評 XD '' [/quote]
唔好睇 =3= 我一年前個 d 係垃圾 =3=

[quote]原帖由 [i]B0NNIE`[/i] 於 2006-11-11 10:06 AM 發表
喂喂喂喂喂喂
POST 呀 :] 我想睇呀
我之前諗過 POST 架
不過 ... 我驚有人走去評 XD

薯生日大快樂

薯 BAN 好橙 .. I LOVE IT -V- THZ
PI BAN 唔錯 .. MIX 不錯 =} [/quote]
我都怕呢樣野 .. 評以前的東 很可怕 =3=

2006-11-11 12:25 PM cat.
第一個幾有神秘感 XD
第2個頭髮比較紫左少少
兩個ban整體都很好
support

2006-11-11 12:30 PM
小手的
生日快樂to yuya..xdddd
好cute的小手
feel總是唔多match小手呢
美化偏黃  字不錯
右邊空左小小

yamapi的..
是我的呢..thx raike呀
冇咩血色  ds不錯

2006-11-11 12:36 PM PinKi
第 1  個 feel 好正... ds 幾好,,,,
橙色 幾令...
yamapi 果個mix 得好好..好令..
冇咩好評
兩個都整體好令
sup raike

2006-11-11 12:36 PM 西瓜仔a_a
1 33 紅左dd
整體好好
2冇咩好評
好好 =]]

supp0rt

2006-11-11 12:37 PM kar.
第1個 左邊個人橙橙地

第2個很美

sup

2006-11-11 01:05 PM 牙盈''
話你知
我一開始整圖係用 PHOTOIMPACT 的 .....
想起來根本同依家 2 個樣 Orz
不過我都冇晒 D BAN  = 0 =
搵下先 XD

手越o個個 ..  一睇個感覺係 : SPICY = v =    辣椒手越 --
YAMAPI 的很不錯 :)     我覺得色再深少少更正 !

SUPPORT!!!!!! *

2006-11-11 01:15 PM AR琪
第1個唔錯 des好特別

第2個色深d會好d 左邊個人有少少怪
mix得好靚 = )

2006-11-11 04:23 PM 冷面笑像
no.1 banner
I think left people's face colour is red...
your banners are beautiful
no.2  banner
美化 is good
中間brush word is 模糊....

however
support you

2006-11-11 08:27 PM TWING
第 1 個 紅 得 好 型 .... 細 人 好 正 ...

第 2 個 .. 頭 髮 藍 左 d ...

頁: [1]
查看完整版本: 晨中流流 嘈嘈嘈