2006-11-11 07:50 AM cicky82089
新馬種

等到頸都長哂,終於出新馬種.
金馬           估唔到係早屬既長馬,咁遲D成個馬場連D汗血都變埋早熟就勁正.
GM              可否介紹下馬種?????       同埋定出新馬日期呀??????

2006-11-11 11:21 PM GMXX
嗯,好快出,而家已經試緊,金馬屬性上限會係200,長程早熟,將會由增值月卡送出,3~6歲隨機,速度,體質,耐力,長程既屬性上限隨機140~160

2006-11-12 01:33 PM cicky82089
[quote]原帖由 [i]GMXX[/i] 於 2006-11-11 11:21 PM 發表
嗯,好快出,而家已經試緊,金馬屬性上限會係200,長程早熟,將會由增值月卡送出,3~6歲隨機,速度,體質,耐力,長程既屬性上限隨機140~160 [/quote]
gm    大約幾時推出,等我買定大量月咭等你先!!!!!

另$40   定$80    既月咭至送呢!!!!!

2006-11-12 01:53 PM GMXX
好快,黎緊一個星期之內,$80既月卡

2006-11-12 02:46 PM BlackJ
GM
可否將隻馬改良到
4-8 yr 全熟
即可跑多 2 年
3yr 94%
4yr-8yr 100%

2006-11-12 07:09 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]BlackJ[/i] 於 2006-11-12 02:46 PM 發表
GM
可否將隻馬改良到
4-8 yr 全熟
即可跑多 2 年
3yr 94%
4yr-8yr 100% [/quote]
改得就唔使分早,普,晚..啦...=.=""

2006-11-12 07:26 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]GMXX[/i] 於 2006-11-11 11:21 PM 發表
嗯,好快出,而家已經試緊,金馬屬性上限會係200,長程早熟,將會由增值月卡送出,3~6歲隨機,速度,體質,耐力,長程既屬性上限隨機140~160 [/quote]
嘩!!!!!!不得了...咁早熟咪可配到3y190值....
到時又變回蒙古,純血時代...只不過100變左200..
我很定即時冇晒人玩,普通,晚成=.="""
點解唔出多種普通屬性馬上限200...????
gm你出新種太快啦....勁人越勁=.=""
1d機會都唔比人追返近d=.="""點玩呀大佬><""

2006-11-12 11:16 PM GMXX
BJ,唔會改4~8yr喇,sorry

2006-11-14 02:22 AM 武神!!
GM 做得好比你5個叻^^ 玩家們努力 勁唔勁就要睇下你地會買幾多張月卡 有幾多隻金馬喇 努力努力 !!

2006-11-14 09:31 PM 喪奀
出新馬,又可吊住gm條命多2年,hhee

2006-11-14 10:14 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]喪奀[/i] 於 2006-11-14 09:31 PM 發表
出新馬,又可吊住gm條命多2年,hhee [/quote]
點止2年丫.....唔使半年...又放新種...等你買多幾張月費追kakaa

2006-11-15 02:48 AM 湖北波霸
將會由增值月卡送出,3~6歲隨機

又可以捱多一年,恭喜
其實個game夠吾夠養起你架 GM?
得番幾個人玩?賺乜?:em36:

頁: [1]
查看完整版本: 新馬種