I-See 論壇 » 頭像評評站 » ♦ mix ban + my photo ♦

2006-11-5 04:40 PM
♦ mix ban + my photo ♦

[color=Black]有 十 五 個 甘 多
l o a d 都 有 排 l o a d ..
甘 就 等 我 講 上 野 先 啦
兩 日 有 係 i s e e   p o 野 呀 ><
去 左 玩 呀 ! 哈 哈 哈 !
今 日 一 次 過 p o 曬 我 呢 兩 日 做 g e 野 出 黎 xd
有 d 真 係 好 嘔 =口=
有 d 我 自 己 挺 喜 的
好 似 f i 同 第 二 個 a r r o n 中 有 e r i k a 那 三 個
呵 呵 .. ..
中 有 我 想 知 道 大 家 喜 什 麼 星 呀 //
次 次 我 拍 的 時 間 總 會 有 好 多 人 叫 我 加 什 麼 什 麼 星
因 為 今 次 拍 有 機 會 唔 會 加 野 ..
想 整 d 大 家 喜 的 星 呢 ^^[/color]
[quote]
[color=Red]有 人 睇 左 我 個 睇 唔 回 T^T
我 個 樣  真 係 嘔 到 你唔 想 回 !?
L-HERMIA`   ar琳
[/color]
加 送 本 人 嘔 照 一 張
請 自 備 嘔 吐 袋
**** 付費信息,已經隱藏 *****[/quote]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 d.devil 於 2006-11-6 07:30 PM 編輯 [/i]]

2006-11-5 04:44 PM AR琪
MADEL ERIKA的幾好

1.的ARRON 2會比較好 無咁綠
尾的ARRON色怪左少少

FIONA的原色會比較好 其他幾好:]

2006-11-5 04:45 PM RAIKE
太多了 .. 其實都冇咩大問題 ..

erika 的 字麻麻 .. 其他都不錯 = ]

2006-11-5 04:52 PM 蒙妮卡x]`
LOAD 左咁耐唔回真係對唔住自己 XD
第 1 個 ARRON 綠左少少
第 2 個 SAYU 左邊果個 好似紅左少少 XD
其實問題不大 : ]
全都好正 xd.
SUP

2006-11-5 04:56 PM 小葵*
FI BAN第1個好D...>\/<
AYU BAN...左邊......亂了點

整體....DS好正....
字加埋長條東東好正.....>\/<

2006-11-5 05:26 PM
akoni..
個個長長的是用來佔空間的..
因為太空-口-

thx all fd^^

2006-11-5 06:14 PM TWING
樣子好似男 ... 又好似女唷 ...

BAN 既 色 都 怪 怪 地 ... 但 幾 特 別 ...

字 既 係 有 陰 影 既 唔 係 幾 好 ...

SUP:)

2006-11-5 08:46 PM
[quote]原帖由 [i]TWINKLE:}[/i] 於 2006-11-5 18:14 發表
樣子好似男 ... 又好似女唷 ...

BAN 既 色 都 怪 怪 地 ... 但 幾 特 別 ...

字 既 係 有 陰 影 既 唔 係 幾 好 ...

SUP:) [/quote]
hehe..
本人是TB也..
所以有d似男..有d似女..xd
色都是用tt做的..^^"

2006-11-5 09:46 PM iamBONNIE
瑤 *v* TB 呀 .. 曾幾何時我對 TB 好有興趣 XD

ban feel .. 唔錯
model ban 原色好 d
d 效果幾靚
sup devil ~

2006-11-5 09:50 PM
[quote]原帖由 [i]B0NNIE`[/i] 於 2006-11-5 21:46 發表
瑤 *v* TB 呀 .. 曾幾何時我對 TB 好有興趣 XD

ban feel .. 唔錯
model ban 原色好 d
d 效果幾靚
sup devil ~ [/quote]
bon bon的讀女校的ma?
定係你sh有tb...
唔知點解個人認為tb比男仔細心

2006-11-5 10:10 PM v仔.
圖很多'
有Arron*33333*
其實問題不大...
modle. fi  的原色會比較好
SUP!

2006-11-5 10:56 PM 小妹B
好令WO   =]]   有成l5個*

正牙!!    D   FEEL好正]]

美化幾好牙

中2  AYUMI果3個BAN多D

SUP

2006-11-6 03:30 PM 「彤」之歷險
弄得不錯也...
但美中不足的是...
有些顏色比較暗!

只是個人意見,不中聽,別打我

2006-11-6 06:08 PM
[quote]原帖由 [i]「彤」之歷險[/i] 於 2006-11-6 15:30 發表
弄得不錯也...
但美中不足的是...
有些顏色比較暗!

只是個人意見,不中聽,別打我 [/quote]
不會呀,,
其實有時我做的東西的確好暗..
但自己始終luv呢個feel..

thx ping^^*

2006-11-6 07:17 PM 癲YAN
FIONA BAN個FEEL幾正-
SAYUMI個BAN FEEL怪怪的-

2006-11-11 12:42 PM VanessaXTabo
m o d e l    b a n  整 得 真 的 很 專 業 !

好 像 雜 誌 登 廣 告 似 的 !

好 靚!

2006-11-11 12:50 PM 西瓜仔a_a
瑤你幾歲 牙!?!
好中2 sayu果個 >vv<
1st arron 幾好
model刀好好
fifi 字不太襯
erika的吾錯
ayumi的 左邊怪左dd
全部刀好好 =]]
supp0rt""

[[i] 本帖最後由 櫻之戀 於 2006-11-12 01:39 AM 編輯 [/i]]

2006-11-11 01:26 PM
[quote]原帖由 [i]櫻之戀[/i] 於 2006-11-11 12:50 發表
瑤你幾歲 牙!?! 你tbb嫁!?? 真的!??

好中2 sayu果個 >vv<
1st arron 幾好
model刀好好
fifi 字不太襯
erika的吾錯
ayumi的 左邊怪左dd
全部刀好好 =]]
supp0rt"" [/quote]
我是一個中四生xddd:

頁: [1]
查看完整版本: ♦ mix ban + my photo ♦