I-See 論壇 » 頭像評評站 » 十分討厭!!!!!!!!!!!!!!!!!

2006-11-5 03:09 PM 牙帽''
十分討厭!!!!!!!!!!!!!!!!!

真係好唔鍾意返工呀. ..
唉. .. 做唔係一個問題. ..
但係點解d人會係噤樣. ..
一個同事走左. ..
噤一定多左野做啦. ..
有個人話要公平. ..做野邊到有得公平. ..
唔係你做就係我做架啦講真. ..
佢就日日返10點幾. ..(本身返9:30)
日日6點就汁野走人. ..(放6:30)
媽媽的. ..我就日日9點幾就返到去. .冇6點30都冇得走人. ..
d野做唔哂. ..佢自己就咩都唔洗做. ..
唔緊要做都. ..大佬. ..佢仲要黑口黑面對住你囉. ..
而加咩事件呀. .我要做多噤多野都未出sing啦. ..
佢做多果小小噤多野講. ..好炆真係. ..
返工返到噤樣. ..一過左新年走人啦. ..D人真係勁有問題. ..

攪到LEI幾日都真係勁唔得閒. ..NIGHT都冇時間ONLINE呀. ..
累到想死. ..放工又要去街. ..
冇計啦. .而加要BUY好多野架MA. ..= = ""
凍. ..唔通唔BUY 3咩. ..
冇哂時間. ..我的天. ...!!

唔好意C= = .. .打左噤多野. ..
但真係返工返得好唔開心. ..

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-11-5 03:18 PM RIRIKY
如果系我的話我可能已經吾 N O 喇 ! !
番工吾系黎受氣的 . .
佢呢 D 咁既千金小姐性格你咪好頂佢吾順囉 ? ?
番屋企叫佢媽媽餵奶比佢飲啦 ! !

美化巧巧 . .第二個字麻麻 . .
整體上都好美 ! ! 沒東西評了 . . S U P

2006-11-5 03:21 PM RAIKE
冇睇たったひとつの恋呢 ..
14才就有睇 ..

第 1 個字色改改就正哂
第 2 個 reina 字型唔太 mh
美化好正

唉 .. 依家d人係咁的了
要加油 = ]

2006-11-5 03:22 PM :Kaikoey:
帽帽我有ON MSN =V= '' 你見唔到!? '' XD

WOO .. 琴晚講完佢今日就整佢 XDDD''
龜梨先生 XDD'''

好令 .. 2個刀好令 ''  係07個BAN鈿字怪怪地 ..
同埋左邊個田中有D怪 XDDD''

咁你係咪真係1定要番早 -0- ''
唔番得唔得架 -0-

2006-11-5 03:34 PM AR琪
唔好咁嬲吧 !

1. 好好 美化好靚

2. REINA的字唔係咁好 怪怪地咁 其他唔錯 : ]

2006-11-5 05:28 PM 牙帽''
[quote]原帖由 [i]牙糕''[/i] 於 2006-11-5 03:22 PM 發表
帽帽我有ON MSN =V= '' 你見唔到!? '' XD

WOO .. 琴晚講完佢今日就整佢 XDDD''
龜梨先生 XDD'''

好令 .. 2個刀好令 ''  係07個BAN鈿字怪怪地 ..
同埋左邊個田中有D怪 XDDD''

咁你係咪真係1定要番早 -0 ... [/quote]

佢噤講得. .可以唔早d返去咩. ..
真係好可憐. ..我的人牙2. .omg

2006-11-5 06:09 PM TWING
2 個 美 化 都 好 正 ...

MIX 第 1 個 不 錯 .. 第 2 個 右 面 既 手 度 唔 係 幾 好 ..

其 他 都 好 靚 ..... 田 中 個 大 字 好 得 意 .... -0-

SUP:)

2006-11-5 06:10 PM Kathy..
唔好咁嬲吧:D

美化同MIX都很好
係字麻麻地
SUPPORT呢~

2006-11-5 07:36 PM F!esTa:P
reina 的好令~

but第一幅may 化好blue~

頁: [1]
查看完整版本: 十分討厭!!!!!!!!!!!!!!!!!