I-See 論壇 » 頭像評評站 » 1st TIME POST HERE...*

2006-11-1 05:57 PM Tracy〞☆
1st TIME POST HERE...*

下星期就UT了..但做什麼都沒了以前的原動力..= =
想入4A..但能怎麼辦?

昨天..也失去了我最著緊的東西了...我還有什麼??

說回正題吧!=]
永遠懷念SEASON 3的O.C...
整左兩句BAN..兩個係分別美化的..所以不同...= =
[color=#b600ff][font=Century Gothic][size=4]原圖:[/size][/font][/color]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[color=#b600ff][font=Century Gothic][size=4]BAN 1:[/size][/font][/color]

[color=#b600ff][font=Century Gothic][size=4]BAN 2:[/size][/font][/color]

[color=#b600ff][font=Century Gothic][size=4]入到來就評兩句先走吧!^^"[/size][/font][/color]

[[i] 本帖最後由 Tracy〞☆ 於 2006-11-1 05:58 PM 編輯 [/i]]

2006-11-1 05:59 PM Demon.
ban 2靚d ..
但美化..就ban 1好d''sup

2006-11-1 06:02 PM nesta
同上面既意見一樣
如果用ban 1既美化正ban2會令d

2006-11-1 06:06 PM RAIKE
ban 2 美化輪廓比較明顯 ...
係底色唔太襯 ..

支拎 tracy x]
{ 你唔知我係邊個 .. 我聽日會殺左你 } 講笑 xp

[[i] 本帖最後由 arigato_raike 於 2006-11-1 06:21 PM 編輯 [/i]]

2006-11-1 06:22 PM Kathy..
不如估下我係邊個XD

較愛第2個DES
個底唔係好襯

SUPPOTY :D

2006-11-1 06:37 PM kar.
個底唔錯 但唔MATCH

美化都幾好呢

2006-11-1 07:17 PM AR琪
BAN底唔係好MATCH個人

1.同2的DES都唔錯  = )

2006-11-1 08:06 PM Tigris`翼仔:
正得唔錯喔@0@
不過BAN1太白啦D人
個底都唔係好襯

2006-11-1 09:16 PM Tracy〞☆
THANKS FOR ALL REPLIES!!*

[quote]原帖由 [i]hazuki[/i] 於 2006-11-1 17:59 發表
ban 2靚d ..
但美化..就ban 1好d''sup [/quote]
哈哈..因為BAN 1個美化白D吧!BAN 1的美化是新試的..

[quote]原帖由 [i]nesta[/i] 於 2006-11-1 18:02 發表
同上面既意見一樣
如果用ban 1既美化正ban2會令d[/quote]
下次試試吧..^^"

[quote]原帖由 [i]arigato_raike[/i] 於 2006-11-1 18:06 發表
ban 2 美化輪廓比較明顯 ...
係底色唔太襯 ..

支拎 tracy x]
{ 你唔知我係邊個 .. 我聽日會殺左你 } 講笑 xp[/quote]
BAN 1好似濛左D吧..
個底..想改ge時候唔小心CLOSE左個FILE..開番之後唔想搞..因為個底都整左好耐..= =

支持我咩先??
好驚俾你殺..XDDD

[quote]原帖由 [i]ka-Thy`[/i] 於 2006-11-1 18:22 發表
不如估下我係邊個XD

較愛第2個DES
個底唔係好襯

SUPPOTY :D[/quote]
跟我食飯的KATHY AR MA..XDD
路人甲:(靜係記得人地同你食飯...= =)
講笑JA..MY GOOD FRIEND KATHY!!^^"

但係其實我鍾意1多d..kee kee*
扮見唔到個底啦!!XDD
其實都唔知點先MATCH佢地..個個件衫都唔同..= =

[quote]原帖由 [i]KY;[/i] 於 2006-11-1 18:37 發表
個底唔錯 但唔MATCH

美化都幾好呢[/quote]
多謝你呢..^^"

[quote]原帖由 [i]AR琪[/i] 於 2006-11-1 19:17 發表
BAN底唔係好MATCH個人

1.同2的DES都唔錯  = )[/quote]
BG..唔知點整好..HEH*
THANKS AR..我都係亂諗DESIGN GA JA..=]

[quote]原帖由 [i]`翼:G!RafFe'[/i] 於 2006-11-1 20:26 發表
正得唔錯喔@0@
不過BAN1太白啦D人
個底都唔係好襯[/quote]

多謝你AR..
因為驚黃得滯所以整白D..=]

2006-11-1 09:26 PM
bg唔match圖
右三個個女人的頭cut得唔好
ds不錯

2006-11-1 09:29 PM iamBONNIE
CUT 都幾好
初初覺得 BG 唔襯圖
但睇睇下都覺得幾好
DES 唔錯
SUP

頁: [1]
查看完整版本: 1st TIME POST HERE...*