I-See 論壇 » 頭像評評站 » 身 心 疲 累,, 嘔

2006-9-27 08:53 PM manki..
身 心 疲 累,, 嘔

申 PO 的 頭 1,2  個..

估 吾 到 開 完 洗 一 洗 白就 甘 多 人 申=口="

多 謝 各 位 支 持 我 的 嘔 作 申...

不 過 講 聲 吾 好 意 思 係 我 返 完 工  ..返 到 HOME 好 累..

所 以  整 得 好 少..進 度 好 慢.. NOW 先 得 2 件..

我 今 個 星 期 會 趕 哂 ALL 比 你 地... 1 萬 個 SORR,,

第 一 個 自 己 覺 得 邊 用 得 不 好,,

第 二 個 偏 向 簡 單 化..哈 哈..

其  實想 呃 POST.XDD

2006-9-27 09:01 PM kar.
2個都好好@@

第一個 右上同左下 怪怪地..

SUP

2006-9-27 09:06 PM KAMAN:]
嗚 .. 我冇得申 .. TVT .. KI ..

-

第一個邊不好 ..
個D LIGHT TT 好似好多咁 ..

-

第二個好好 ..
簡單就係美 .. XPP

-

SUP SUP KI .. *33*

2006-9-27 09:07 PM {-飛飛`''*
光有 D 怪 ''
不過都唔錯 - 起碼好過我果 D '' =]
SUPP0R-T KI

2006-9-27 09:14 PM RAIKE
光幾好 .. 但唔好遮到框好似好點
兩個都好美

= ]

2006-9-27 09:25 PM AR琪
第1個個人光d會好d

第2個好好  = )

2006-9-27 09:27 PM Kathy..
hd 光用得有點怪~

第2個唔錯呢~

2006-9-27 09:38 PM Demon.
想申牙我,,
點知LOCK左.. T口T
NO.1個框怪怪

2006-9-27 09:53 PM PUI.
第1. 框有dd怪. . 其他很好
2.+ light tt 唔錯
SUP;)

2006-9-27 11:17 PM 傻仔仔;P
TWO ADD TT ALSO IS VERY GOOD ..
BUT NO.1 框 IS NOT WELL !
WORDS SI NTO MATCH ,,
SUP = ]

2006-9-28 01:16 PM 牙帽''
KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII仔 . ..
唔知點解我見到多左一個"AR"人. ..- -
不明. ..同我地個名一樣 AR X ''. ..噤樣= =
勁奇怪囉. ..唔知係我地有人同佢FD叫佢JOIN. ..ORRRRRRRRR- - . ..
要問下KOEY先. ..

琴晚SOR呢, ,,去左街因為. ..所以琴晚係冇ON到既. ..
之後今晚呢. ..都會好晏先ON. ..因為今晚都仲係要去街. ..- - . ..
我唸10點幾11點幾噤上下啦返到屋企沖完涼的話就. .
你要MISS我呢. ..XD. ..

其實我真係好想問你點整邊=V=. ..?
因為我. ..唔識. ..第1個個邊係有小小唔MATCH個ICON. ..
但係個邊邊幾突別的呢. ..
下邊果個ICON. ..是簡了一點
可惜. .我都係唔識整. ..XD

SUPPORT

2006-9-28 07:03 PM TWING
2 個 既 光 都 整 得 好 好 .... 第 1 個 框 框 好 靚... 不 過 框 框 度 有 2 點 太 光 ..

SUP

2006-9-28 07:23 PM 牙盈''
大琪出品 ,   信心保證 !
而且仲係別具風格的 xDD
兩個色同光都很正 ,  
字襯 .     我覺得第 1 個框幾正啵 ..  不過色深番少少可能襯 D !

支持牙琪 ! :)

頁: [1]
查看完整版本: 身 心 疲 累,, 嘔