I-See 論壇 » 頭像評評站 » just for fun @ 瑛太 =)

2006-9-27 06:06 PM 牙盈''
just for fun @ 瑛太 =)

JUST FOR FUN ~

好鐘意瑛太呢張圖 !!    瑛太影相講真好 SHARP ..

準備睇呢套剛剛 DL 的戲就是 ~

原圖 !  頭 ..    這個我冇野好做 ..      評 / 不評都可以 :)

請切換完整版來瀏覽圖片和連結   請切換完整版來瀏覽圖片和連結

美化一堆 ,    好耐同剛剛做的都有 !

唉 ...........

01 !  sA  -
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

02 ! fIONA -
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

03 !  真希 x 飯田 -
請切換完整版來瀏覽圖片和連結  請切換完整版來瀏覽圖片和連結

04 !  AAA 的成員 HIDAKA 先生 -   
HIDAKA 先生變得女生了 = 0 =       好怪 !!
請切換完整版來瀏覽圖片和連結  請切換完整版來瀏覽圖片和連結

05 !  香
請切換完整版來瀏覽圖片和連結   請切換完整版來瀏覽圖片和連結

又黎一個 JUST FOR FUN ~

柳樂先生好搞笑  .. xDDD

原圖 !  bAN !
請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2006-9-27 06:14 PM 編輯 [/i]]

2006-9-27 06:11 PM kar.
HD的女生面部有點怪@@

SA果個隻眼好黑 ...

FIONA 的模左D..

03 果個美得好靚 ...

04 美得有D假..

05 都好靚 ..

BAN 個人有少少黃 .. 但都不錯的

SUP

2006-9-27 06:19 PM RAIKE
HD 都幾好

SA 美化好叻了 .. 係手臂有 D 雜色
FI 都OK
HIDAKA 幾好
香幾好

BAN 好正 ..

= ]

2006-9-27 06:32 PM AR琪
美化好靚  sa果張好惦

04的我覺得美化得太滑了  erika的好好

ban好靚  好好feel   = )

2006-9-27 07:31 PM TWING
HD 如 果 中 間 唔 係 咁 白 更 好 ...

全 既 美 化 都 好 正 ... 係 5 既 還 有 點 紅 ...

BAN 正 唷 ...

SUPPORT

2006-9-27 07:35 PM Demon.
點 解 你 D L  D 圖 都 咁 黃 等 等 ..?
HIDAKA美得好好,,
D黑色一點點都5見埋''正AR..SUP

2006-9-27 07:39 PM herher``
美 IS VERY GOOD ,,
COLOUR IS VERY GOOD .. XD
HD DESIGN IS NOT BAD ..
BAN LOAD IS VERY SLOW .. I CAN'T SEE IT .. T0T
SUPPORT=)

2006-9-27 09:15 PM DOUPU
美化全很美
唯獨04有點紅
hd不錯
ban too~but 色怪

仲有,你上個post整了一堆hd給很多會員~
請問你都可以整個比我ma??我比圖你la,ok??

2006-9-27 09:48 PM Kathy..
OH!被騙了買POST。XDDDD

美化呢..係SA果個麻麻地
其他都很好*V*

BAN正YA~
SUPSUPSUP!

2006-9-27 09:48 PM PUI.
hd mix好正
美化夠白. . 滑d仲好
ban 的  {何}字太突出. . 其他很好. .sup ;)

2006-9-27 09:48 PM LF!CINDY..=]
美 化 ..

S A S A 那 個 美 得 有 少 少 蒙 ..
F I 那 個 美 得 好 好 > <
真希 x 飯田 那 個 美 得 比 之 前 原 圖 好 好 多 .. 不 過 有 少 太 白 - -
香 那 個 偏 紅 的 --
個 B A N 整 得 好 靚 - -

2006-9-27 09:57 PM iamBONNIE
hd 好靚 !!
全部美化都好正 ~
04 美得好正
ban 完全無問題 ~

2006-9-28 01:26 PM 牙帽''
我鍾意你個BANNER隻FEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL. ..勁正. ..D 色又好. ..
E. ..我想要. ..XD. ..2,4,5都比較好. ..
覺得SASA美化唔好. ..=V=可能是圖的問題. ..
男人美化得好正囉. ..我覺得. ..>V<. ..

ICON就唔識平= =. ..因為...我唔識整. ..XD

2006-9-28 03:49 PM PinKi
hd 好令..
全部美化都好正ahhh
ban 既色好美....SUP 牙盈

頁: [1]
查看完整版本: just for fun @ 瑛太 =)