I-See 論壇 » 頭像評評站 » 再 次 開 POST :D

2006-9-23 09:24 PM manki..
再 次 開 POST :D

我 一 向 吾 中 意 SELL 任  何 野,

睇 左 吾 回 我 吾 會 講 咩,,

因 為 我 知 你 係 個 無 禮 貌 既  孩 子,,

別 壇 與 HAT 的 合 拍  品 , :D 有 原 圖, , 謝 謝,,

你 們 的 意 見, 是 我 百 忙 中 整 BAN 的 原 動 力, 謝 謝,,。

2006-9-23 09:28 PM RAIKE
其實冇咩唔好
但 MAKI 的面色好似死左咁 ( 唔好意思都講句 XD )

= ]

[[i] 本帖最後由 arigato_raike 於 2006-9-24 01:41 PM 編輯 [/i]]

2006-9-23 09:31 PM Kathy..
個個BAN都好正:)
我覺得GAM的美化暗返少少更襯..

SUPPORT ;)

2006-9-23 09:33 PM kar.
第一張 個人怪怪地 ..

第二張 好似一格格咁好特別 ... 好靚

第三張 字型麻麻..

第四張 超靚囉 ._.

第五張 紅得黎好型...

SUP

2006-9-23 09:34 PM manki..
RAIKE: HA,, 有MA?!  可能做多左種野才甘,,,,THXX

KATHY,: 仲 暗D,,都可以GEE,,, XD, THX

2006-9-23 09:39 PM ying:)
大ki , 我來了xDD

個個刀好美 .0. , n0n0同erika最令`;
erika的美化好讚*v* , 又滑又白 ''  極正! = ]

大ki多多幫襯評評區嘛 ; 評評區好需要你 .3. ''
supp0rt 琪姐 = ] xDD

2006-9-23 09:39 PM iamBONNIE
全部都好靚
GAM 圖太鮮色 , 暗番 d 更好
aya ban .. feel 好正 =]

2006-9-23 09:43 PM 恩恩恩恩`
個 個 的 BAN 刀 很 正 喔 `

2006-9-23 09:47 PM cat.
ban1幾好
ban2人既額頭黑左一撻
ban3幾靚~ 有d夢幻feel
ban4個感覺好神秘
ban5人個鼻冇左 @@
support

2006-9-23 09:47 PM °○╭lam°+
我覺得你整得勁正``樣樣都好鍾意:]
至愛ERIKA哥個`=]
{{講真我真係吾係好知點評-0-}}

2006-9-23 10:16 PM manki..
KY;:: 字型洗左機,,.無哂=V=" THX

小YING : 好似叫YING 吧 ?我無記錯,因為你的名字無左個YING 子= ="
                  吾好甘講,, 我知自己少泥左=口="XD

BONNIE/恩:: 謝謝你,,

CATHY:: 額頭邊度黑了@@?!  ,, =口=" 是嘛?! 可能搞得太多,,,XD

LAM::   吾好甘講,, 謝謝你,

2006-9-23 10:20 PM ying:)
[quote]原帖由 [i]牙琪''[/i] 於 2006-9-23 10:16 PM 發表
KY;:: 字型洗左機,,.無哂=V=" THX

小YING : 好似叫YING 吧 ?我無記錯,因為你的名字無左個YING 子= ="
                  吾好甘講,, 我知自己少泥左=口="XD

BONNIE/恩:: 謝謝你,,

CAT ... [/quote]
我系唷 = ]  , 改左名嘛*v*  琪姐真好記性:em32:
咁得閒都來嘛:em17:
{ 吾算吹水架可:em11: }

2006-9-23 10:20 PM AR琪
個個都好美  feel好正  maki的太暗

其他都好正了  = )

2006-9-23 10:53 PM manki..
[quote]原帖由 [i]{bebe}[/i] 於 2006-9-23 10:20 PM 發表

我系唷 = ]  , 改左名嘛*v*  琪姐真好記性:em32:
咁得閒都來嘛:em17:
{ 吾算吹水架可:em11: } [/quote]

=VV=" 一DD 記得LAA..太耐了,,> <"
你應該MSN 成日叫我才對了,,XD

2006-9-23 10:53 PM manki..
[quote]原帖由 [i]AR琪[/i] 於 2006-9-23 10:20 PM 發表
個個都好美  feel好正  maki的太暗

其他都好正了  = ) [/quote]

@@ 感謝你,,

MAKI 那個= = 我也不知道,,

2006-9-23 11:07 PM Demon.
全也好美,,
冇咩好評''SUP

2006-9-23 11:08 PM 牙帽''
KKIIIIIIIIIIIIIIIIII仔開PO了. .. = =  . ..
自問你的拍品好我果D好多- - . ..
勁無奈. ..攪到我到時一定勁無奈的. ..

我覺得你加TT好好. ..美化都係. ..
噤多個覺得曼好係1EX果一個-V-

NONO的. .美化綠了點呢. .>V<

SUPPORT

2006-9-24 12:16 AM 蒙妮卡x]`
Wow ! 好美 XD
好愛 GAM 和 MAKI 的那個 *3*
GAM果個人暗少少會襯 D 吧

2006-9-24 12:17 PM 心淡*
bg跟人還配的`
字幾特別`
你加bh真有個人風格xddd
十卜

2006-9-24 01:38 PM 牙盈''
全部美化正 !  DS 正 :)
AYA 的那個色有點怪 ,
ERIKA 那個色太深 ,
NONO 的最美 !

sUP kI !! :)

頁: [1] 2
查看完整版本: 再 次 開 POST :D