I-See 論壇 » 潮流特區 » [轉] 旺中黑店~一定要睇呀!!

2006-9-17 06:21 PM yszoe
[轉] 旺中黑店~一定要睇呀!!

星期一果日我同我個fd去左旺中3樓一間叫旺中店嘅鋪買衫,
第二日我個fd打俾我話件衫有問題,
叫我陪佢出去換,我地係星期2夜晚出左去換,
去到果間鋪,我個fd拎件衫出黎,
講俾果個女仔聽有個位爆左線,
要求佢換件新嘅,
但係果個女仔話:係你買果陣唔cheak清楚,
同埋你咁肥,肯定係你著爆左啦,無得換啵!!
但係間鋪有寫明3日之內有得換~
我個fd話未著過,同埋件衫d牌都無剪,
仲有我個fd根本就唔係肥,無乜可能會著爆衫!
之後我個fd同佢理論左一陣,
個女仔講左好多好難聽嘅野,
佢仲話佢係老細,話無得換就無得換,
之後咁我個fd諗住拎返件爛左嘅衫走啦,
佢就出手打我個fd,我衝過去想分開佢地,
都俾個女仔整傷左隻手,
之後個女仔行左出鋪,叫晒格離鋪d人出黎,
都有成5~6個人,佢地係咁趕我地走,
我地得兩個女仔,無辦法之下咪走囉,
連件衫都無埋,之後我個fd諗住打去消委會投訴,
但係買果件衫果陣個女仔根本就無俾單我個fd,
所以都投訴唔到,呢次只好當係買一次教訓~~~

2006-9-17 06:30 PM LF!CINDY..=]
乜佢地咁衰嫁...一定要小心d ==

2006-9-17 06:31 PM Hey!Say!JUMP
咁賤嫁D人
咁做生意吾得嫁喎
如果你個FD真係去投設
實得啦咁XD=]

2006-9-17 06:37 PM 牛肉-]

佢 地 咁 衰 +.....*

以 後 5 好 幫 佢 地 買 野 .......*

2006-9-17 06:46 PM [`CHIN-]
哇,,

咁衰格架,,

都唔知有冇人同佢買過野!!

2006-9-17 06:52 PM °◆淚﹏翼/
佢地咁衰ga..........

2006-9-17 08:26 PM S!UK!T
旺中係咁架
冇比人打咪算你地好彩-,-

2006-9-17 11:44 PM KiRe
一定要小心d...唔好幫佢地買野姐..

2006-9-17 11:53 PM rainietse
賤爆,,唔去得,,要小心D呀!~

2006-9-18 03:45 PM sillylammm;p
[color=LimeGreen][b]件3貴唔貴先?[/b][/color]

2006-9-18 09:36 PM RIRIKY
邊有人咁做生意嫁‥吾換咪吾換囉‥

洗乜講D難聽既說話同旭手打人呀!!!

2006-9-19 12:15 AM LaM=]
咁都得架∼∼
咩人黎架..
佢吾好學人做生意啦..

2006-9-19 03:35 PM 00123456
旺中邊間牙??我成日去旺中架~~唔想比人昆

2006-9-19 05:24 PM cheapmun
[quote]原帖由 [i]S!UK!T[/i] 於 2006-9-17 08:26 PM 發表
旺中係咁架
冇比人打咪算你地好彩-,- [/quote]

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

下....乜會打人架~
      賣衫姐....洗唔洗打人呀!!
唔arm咪換囉,又唔會死既:em05:

2006-9-19 08:38 PM a靜
吾 系 牙 ?? 間 野 系 邊 架 ?!*

佢 吾 洗 做 生 意 啦 甘 .. !!

2006-9-20 10:01 PM kaylai
甘衰嘎!!!!不過以後都要小心d啦!

2006-9-26 10:59 PM S!UK!T
[quote]原帖由 [i]cheapmun[/i] 於 2006-9-19 05:24 PM 發表

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

下....乜會打人架~
      賣衫姐....洗唔洗打人呀!!
唔arm咪換囉,又唔會死既:em05: [/quote]
妹妹你好純:em32:

2006-9-27 08:31 PM bbb*
旺中有d sales既態度的確係幾差ga..

2006-9-28 07:34 PM kam雯
乜佢地咁衰嫁..

2006-9-30 09:07 PM 牙悠
旺中3樓-W-: 一定要留意下..

頁: [1] 2 3