I-See 論壇 » 潮流特區 » 名貴既 LV 紙巾

2006-9-13 08:45 PM NumberOne:D
名貴既 LV 紙巾

[box=#CCFFCC]名貴既 LV 紙巾[/box]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

LV 的這款新品,將極簡哲學和古典氣息深深地融合起來,其設計細節大致有如下幾點:

※該款 LV 的質料具防水及防磨損特性,加上紙與紙之間極其堅韌牢固的針腳,
   使每撕下一張都需花上一定的力氣,以上設計讓每卷 LV 衛生紙都非常耐用。

※每張衛生紙和衛生紙之間的縫線針碼均勻一致,
   如果上廁所時無聊的話,可以數一數針眼的數目來辨真偽。33洞才是真品。

※所有衛生紙的 LV 字母、四瓣花形與正負鑽石圖案的標記,前後上下左右皆完美對稱。

※LV 衛生紙表面部份遇到排泄物會起化學反應自然氧化,呈現高貴的珊瑚紅。

※雙層紙內襯部份有浮水印的序號,衛生紙遇水後序號將以金色形式呈現。

※每卷 LV 衛生紙外的防塵紙上均有出廠序號。

2006-9-13 08:46 PM xiaotung=]
唔知點解我覺得張圖假假地=="

2006-9-13 08:48 PM $240..-【小樹|
[quote]原帖由 [i]kOEY-彤[/i] 於 2006-9-13 08:46 PM 發表
唔知點解我覺得張圖假假地==" [/quote]
我知點解,,,,,因為張相比人+過野....
可能真係有呢樣野..但係d背景比人搞過..-v-"

2006-9-14 05:40 PM RIRIKY
直澄咩都睇吾到‥

2006-10-20 03:32 PM unkle_sb
ha.....真的會有嗎??

2006-10-20 06:03 PM M!SS{S}TUP!d.`
下 , ,
咁 假 的 ! ?
是 真 的 嗎 ! ?
不 過 都 沒 有 人 用 吧 .

2006-10-20 08:04 PM YEE''
買黎把鬼咩

都唔用得既=v=''

2006-10-21 09:33 PM kaylai
哇....平民買黎都唔捨得用啦!

2006-10-22 09:02 PM 1234567;D
用完咪又係扔落廁所,,,都唔知買黎做咩,,

2006-10-22 09:26 PM 小楠`
[quote]原帖由 [i]PHLOII[/i] 於 2006-10-22 09:02 PM 發表
用完咪又係扔落廁所,,,都唔知買黎做咩,, [/quote]
可能d人買黎珍藏掛*

2006-10-24 07:11 PM beibiboy
笑死人
....

2006-11-17 10:21 PM 琪子
嘩*咁都得=口="
o晒嘴wor

2006-11-25 05:08 PM 零羅
都係去廁所0者!!!...
洗唔洗又暗花又水印....
真係囉黎搞!!!!...

2006-11-25 10:36 PM pakfl
look so unreal....also....I won't buy this toilet paper....too expensive....no way

2006-11-25 10:39 PM 小ying`.
L E I   D 紙 巾 就 算 有 ,,
都 冇 人 用 啦 xDDD`
邊 個 會 咁 傻 買 黎 用 = =''
用 完 又 係 掉 落 垃 圾 桶 "
咁 用 黎 做 咩 xPPP;}

2006-11-26 12:07 PM 珍珠奶茶
紙巾都有名牌= =

2006-11-26 02:18 PM cHaU``
買番嚟都唔捨得用la~
LV.........
名牌嚟嗰喎........

2006-11-26 09:56 PM InEz`
要黎都冇用...
買黎做咩...  =.=
買左都唔捨得用呀嘛

2006-12-8 07:55 PM Ding叮
好假..- -
佢仲要抹完之後呈現"高貴的珊瑚紅"..
......

2006-12-9 12:10 PM _renee`喱;P
用完又要掉..
做咩要買D感貴既...-3-

頁: [1] 2
查看完整版本: 名貴既 LV 紙巾