I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 預留4yr or 以下馬匹 C1 出賽區

2006-8-14 08:28 PM BlackJ
預留4yr or 以下馬匹 C1 出賽區

由於近日停止風雲server
發覺谷馬比以往吃力
有見及此本人建議自發性地
預留 C1  (1000M, 1400M,2000M)
作為未夠稱(4yr or 以下)馬匹出賽區
好處係大家可以早d  3-4yr 谷 C1
大家點 C

2006-8-14 11:33 PM sting
BJ

今次真係有道理:em49:

現在谷馬係巧q難, 谷馬神,由4age 谷,見鱼果1場有0-3隻布馬,米偷下分,

我見短,中,長,亦有人由3or4age馬谷分 la^^

至於下面個個  Lhi chi Post ,我亦不回覆佢....

費事佢個 post 一路彈番上去, 佢自己仲比人笑地:em16:

2006-8-15 03:17 AM 喪奀
1.預留,出發點可能係好,不過有冇諗過會迫爆其他路程,谷馬,死得仲慘,例如留1000跑4歲  淨番1200谷短馬,咁就大獲!!  迫爆1200 仲要跑1場 再等1場先報番1200 訓著.
2.而家6歲都話難谷,由4歲谷起,又有咩分別??,來來去去都係果幾班人,,4歲谷起,又係一齊出4歲,除非你隻4歲識飛,就算你提議2歲出得,大家都係一齊出2歲,,冇用架,唉

2006-8-15 01:59 PM 松賚
我都觉得无咩用.

我同意奀 既讲法.甘样搞我唸只会形成一个循环.后果显而易见..
你出人地一样出.其实E+甘样几好啊.难谷.自然少马报.报到个D只只都系精英..
甘先有马神既实力.....

2006-8-15 03:04 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]BlackJ[/i] 於 2006-8-14 08:28 PM 發表
由於近日停止風雲server
發覺谷馬比以往吃力
有見及此本人建議自發性地
預留 C1  (1000M, 1400M,2000M)
作為未夠稱(4yr or 以下)馬匹出賽區
好處係大家可以早d  3-4yr 谷 C1
大家點 C [/quote]
講真丫....1班邊會有人讓架=.="""
馬王,馬神,1級,打比..你唔報得唔得丫?????

2006-8-16 01:23 PM 馬主之家會長
一樣個班人出番d 4y  咪一樣甘吃力=.=""

頁: [1]