I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 掛機好定係無掛機好

2006-7-8 11:01 AM 馬主之家會長
掛機好定係無掛機好

馬場朋友 .你地話掛機OR唔掛機好!!!!^^ THX

2006-7-9 12:29 AM 喪奀
仲掛機,唔係呀??,,係都用卡買評分喇,唔好晒我時間,100卡=500評分,,快靚正,gm有受,,,如購買者係新玩家,仲有8折,多買多折.買滿14隻,可高達6/5折.

2006-7-9 12:37 AM 喪奀
以上.只方便一些,上班一族,平時冇時間谷馬玩家專用,,煩多個1日出馬 1 小時者,不可購買.

2006-7-9 01:10 AM sting
支持 用金卡買分^^

2006-7-9 02:19 AM 32fire
同样支持,反对挂机

2006-7-9 07:59 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]馬主之家會長[/i] 於 2006-7-8 11:01 AM 發表
馬場朋友 .你地話掛機OR唔掛機好!!!!^^ THX [/quote]
掛機冇話有分好壞...
如要掛...所有玩家都可掛..
如不掛...就所有玩家都不可..
咁之為之公平遊戲....
我個人覺得公平就ok...
我d馬唔夠人強..係自己唔夠人勤力..
咁起碼唔係用遊戲以外得到..
你地話係咪......

2006-7-9 11:11 AM 喪奀
8boy ,你講得好岩,我好明白你既痛苦!!你唔夠勤力,買評分絕對為度身訂造一樣,可以減少你既壓力.hehehe

2006-7-9 11:26 AM 馬主之家會長
我日日人手早上開始玩至晚上...如比d掛機人頂住..二個字--無奈!!!!

2006-7-9 12:03 PM 喪奀
無奈+男人之痛...早上玩到晚上咁勤力.應攞勤工獎.

2006-7-9 05:54 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]喪奀[/i] 於 2006-7-9 12:03 PM 發表
無奈+男人之痛...早上玩到晚上咁勤力.應攞勤工獎. [/quote]
所以用..就所有玩家都用...咁就為之公平

2006-7-9 08:31 PM 8boy
[quote]原帖由 [i]喪奀[/i] 於 2006-7-9 11:11 AM 發表
8boy ,你講得好岩,我好明白你既痛苦!!你唔夠勤力,買評分絕對為度身訂造一樣,可以減少你既壓力.hehehe [/quote]
買到高分又如何...馬值唔夠又係死><""(陪跑)
不如買d高質馬....(陪訓)hahahah

2006-7-14 02:46 AM 湖北波霸
掛機有理!
打倒人手!
15/16 吾掛吾舒服
無得掛機就要屈服 :em21:

卦殺風雲 先講喇,做野做野

2006-7-14 02:04 PM 馬主之家會長
大多數人話不掛機(9個).GM做下D事啦thx^^

2006-7-25 01:05 PM 馬主之家會長
GM大比數啦..你仲唔打掛機....

2006-7-27 11:44 PM 馬場精靈
掛機無道理...鬼叫馬場係無能gm黎打理..平常玩家唔玩死就無天理...gm發火再話做下野都要證據和道理..今次都係馬場=狗不理   kaakakkakakakakakaakakaakkaakaakaakaakaaaaakaakaakakka

2006-8-1 06:36 PM 馬主之家會長
GM等你報告  啦  GM姐姐^^

頁: [1]
查看完整版本: 掛機好定係無掛機好