I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 建議推出每月遊戲情報~

2006-6-6 01:30 AM Noah
建議推出每月遊戲情報~

既然已經有一個咁完善既討論區, 為何不善用呢?
若嫌每星期太頻密的話, 可當月刊...
相信一個月出一次遊戲的最新進展都沒有人會反對

請各位支持下啦~~:em23:

2006-6-6 11:07 PM 喪奀
......

我諗noah 出馬場自傳,多人睇d,he

2006-6-7 12:23 AM Noah
唔係卦,,,,,,,,,,,,,排隊都未輪到我啦~

2006-6-7 10:33 PM BlackJ
支持 ^^ 推出每月遊戲情報 @@@@@@@@@@@@@

2006-6-8 10:23 AM passsol
支持推出每月遊戲情報.............

2006-6-8 11:42 PM 8boy
nn唔好晒氣啦.......gm一定唔會理=.="""

2006-6-9 02:07 AM Noah
i mean use this forum ....

2006-6-15 07:06 PM Noah
典解gm睇到都冇反應既.....................?咁咩叫做gm...?
gm既角色係d乜???

2006-6-16 02:16 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]Noah[/i] 於 2006-6-15 07:06 PM 發表
典解gm睇到都冇反應既.....................?咁咩叫做gm...?
gm既角色係d乜??? [/quote]
gm既角色..就係定時出糧..就係咁多

2006-6-21 07:09 PM 喪奀
咁都唔知,hheeh

gm角色就係4個大字,,關佢x事.hheeh

2006-8-28 11:50 AM 馬場GM
個個月都沒更新 ,咪即係=冇情報........

2006-8-31 11:51 PM 冷天
好提議要支持,頂暸∼

2006-12-31 06:26 PM lairenyu
要出情报啊,要快的

頁: [1]