I-See 論壇 » 潮流特區 »             唔知大家對LOLITA點睇呢?!!

2006-4-17 11:47 AM xd`bibe-_-
            唔知大家對LOLITA點睇呢?!!

[color=Red][size=6][b]唔知大家對LOLITA點睇呢?!!

大家比D意見呃``交流心得呃嗎[/b][/size][/color]

[[i] 本帖最後由 羅小弘 於 2006-4-17 11:52 AM 編輯 [/i]]

2006-4-17 02:26 PM Phoebe:]
有陣時我覺得好得意`
      但係D人著上身我又覺得佢地好造作-000-"`*

2006-4-17 06:20 PM ╭「牙詠。╯
可以話係俾番自己自信+v+"|||||
加上可以唔洗理人地點睇=v=

2006-4-18 12:39 AM AH晴=]
發覺對lolita 不太認識的人,,都是看樣子的 = ="
說真的,,lolita界 ,,只會看衣不會看人,,
與外界不同'' = ="
很多人認為著 lolita是怪人..曬錢,,
但唔係個個都中意著令既衫嗎,,著得美唔係好事嗎'''
就算樣子不美,,,都想著美的衣服吧 = ="

也開始發覺外界好像不太接受男生穿lolita'''
我認識很多男生是穿lolita的''誰說男生不愛美的 = 0 =
這樣說太ot了 -333333333 -
你們認為lolita只適合美的女生..
不美的,,肥的,,男生,,全都不可以穿嗎''
難道就沒有穿著自由嗎 (火)

還有,,不美的lolita,,不是mk,,你明白mk lolita (偽lolita)的意思嗎
行為不檢、滿口粗言、粗魯!? 還是穿著mk買的lolita呢''

說真的,不是個個lolita娘都是有錢的,,
很多都是學生..只有少少的零用錢,,死存錢的,,
而且還要買2手等,,, 咁點解,,佢地咁辛苦存錢買自己喜歡既衣著''
又要比人指罵,笑呢!?
咁辛苦存錢,,要比人o係街罵低b,,樣衰果dd,,太不公平吧''

大家真係明lolita嗎'''就算唔明唔中意;;都尊重吓啦''
無論見到lolita,,上lolita既板同網.,,唔可以尊重吓既咩''
你中意既野,,你會中意比人地罵你同你中意既野咩'''
我諗無人會中意囉'''

好多lolita 小姐,,,為左可以著令既lolita,,學做衫果d''
or ,,學 有關做衫既用料,,好多野''
講真,,你地又會唔會有咁既耐性呢''

你地只係識睇樣,有冇留意佢地既衫,,款式
只係識話樣衰,,,你地既樣貌係咪全球第1!?
如果唔係點解又有資格咁話人呢!?

2006-4-18 01:41 AM xd`bibe-_-
[quote]原帖由 [i]PH0EBE`![/i] 於 2006-4-17 02:26 PM 發表
有陣時我覺得好得意`
      但係D人著上身我又覺得佢地好造作-000-"`* [/quote]
有 D D 喇``

會 張 個 妝 化 到 好 行

但 唔 襯 套 LOLITA

我 覺 得 好 扮 野 呀@@""

2006-4-18 01:41 AM xd`bibe-_-
[quote]原帖由 [i]Seira。泉[/i] 於 2006-4-17 06:20 PM 發表
可以話係俾番自己自信+v+"|||||
加上可以唔洗理人地點睇=v= [/quote]
即 系``加 強 自 信

特 出 自 我 咁 話 呢?!!

2006-4-18 01:43 AM xd`bibe-_-
[quote]原帖由 [i]乜蜜-!`[/i] 於 2006-4-18 12:39 AM 發表
發覺對lolita 不太認識的人,,都是看樣子的 = ="
說真的,,lolita界 ,,只會看衣不會看人,,
與外界不同'' = ="
很多人認為著 lolita是怪人..曬錢,,
但唔係個個都中意著令既衫嗎,,著得美唔係好事嗎''' ... [/quote]
我 認 同 你 講 既 野

我 都 系 彷 LOLITA(唔 系 MK 買 個 隻)

2006-4-19 07:07 PM maniii.
認同龍龍說的=)"
我覺得著LOLITA既人好大膽喔"
唔驚行出街俾人指指點點=)
同埋佢地D衫都好令 ,,
不過真系有D會好誇張囉=)

2006-4-19 09:21 PM 凝玥
哈哈!我都係lolita小姐黎嫁!
其實,坊間都係吾鍾意我地嫁啦~
覺得我地係怪獸牙,吾正常牙!
又乜又七牙!其實,佢地有冇諗過,
著lolita都可以係名校生,都可以係d成績叻既人!
而吾係坊間所傳既係飛女牙,衰人先著嫁囉!!
你地睇到既...個d衰人個d mk都係電視節目為左催收睇人數先搵個d人出黎嫁!

2006-4-19 09:59 PM ╭「牙詠。╯
[quote]原帖由 [i]羅小弘[/i] 於 2006-4-18 01:41 AM 發表

即 系``加 強 自 信

特 出 自 我 咁 話 呢?!! [/quote]

冇後面既意思=3="

我自己本身都係一個Lolita狂…"||||

其實我個人就當係興趣囉=3=…

其實就係對自己有自信d掛=3="|||||

2006-4-22 12:19 PM
o下....其實我覺得冇話點睇1or
但係我自己就好鍾意1a

2006-4-23 03:47 PM iman_mon
其實個個都話中2"
真心口既有幾多個呢"?
熱潮一過你地就吾著"
咁呢D係咪叫中2LOLTA呢?
本人就好吾中2{偽LOLITA}
雖然我吾係一D好正統的LOLITA"
偽LOLITA"可以話係"無肉"[吾識打-V-]
著住LOLITA"周街食煙,講粗口"
可想而知"呢D"LOLITA"小姐"係根本一D都吾明白LOLITA係點解囉"

2006-4-23 05:43 PM ╭「牙詠。╯
蚊蚊咁惡既=3="|||||『汗爆』

食煙+講粗口我就冇啦=3="|||||

蚊蚊唔好咁惡>3<''

2006-5-3 04:42 AM xd`bibe-_-
[quote]原帖由 [i]容小蚊[/i] 於 2006-4-23 03:47 PM 發表
其實個個都話中2"
真心口既有幾多個呢"?
熱潮一過你地就吾著"
咁呢D係咪叫中2LOLTA呢?
本人就好吾中2{偽LOLITA}
雖然我吾係一D好正統的LOLITA"
偽LOLITA"可以話係"無肉" ... [/quote]
咁 又 系`MAYBE 我 都 可 能 系

2006-5-3 07:18 PM Tigris`翼仔:
UM
好似公仔咁
係一種好獨特既衣著風格

2006-5-8 02:14 AM xd`bibe-_-
[quote]原帖由 [i]木獨ソ翼[/i] 於 2006-5-3 07:18 PM 發表
UM
好似公仔咁
係一種好獨特既衣著風格 [/quote]
似 公 仔@__@""
[color=Red]9`每次回覆不得少於10個字,不包括符號和數字
[-分][/color]

[[i] 本帖最後由 癲娃兒x思 於 2006-6-10 08:35 PM 編輯 [/i]]

2006-5-8 02:14 AM xd`bibe-_-
[quote]原帖由 [i]`BABEIKY=)[/i] 於 2006-4-19 07:07 PM 發表
認同龍龍說的=)"
我覺得著LOLITA既人好大膽喔"
唔驚行出街俾人指指點點=)
同埋佢地D衫都好令 ,,
不過真系有D會好誇張囉=) [/quote]
我 都 覺 囉``扮 晒 野 咁 既[系 個 D 咋]

2006-5-8 02:16 AM xd`bibe-_-
[quote]原帖由 [i]Seira。泉[/i] 於 2006-4-23 05:43 PM 發表
蚊蚊咁惡既=3="|||||『汗爆』

食煙+講粗口我就冇啦=3="|||||

蚊蚊唔好咁惡>3<'' [/quote]
咁 都 算 惡@@""
[color=Red]9`每次回覆不得少於10個字,不包括符號和數字

[[i] 本帖最後由 癲娃兒x思 於 2006-6-10 08:36 PM 編輯 [/i]]

2006-5-10 10:35 PM 小秋`..:}
[color=Black][align=center][b]可能我係喜歡別人穿LOLITA,,

自己少著的一份子=]

LOLITA我認為沒什麼嘛,,都幾靚的=)[/b][/align][/color]

2006-5-13 01:00 AM xd`bibe-_-
[quote]原帖由 [i]小縷[/i] 於 2006-5-10 10:35 PM 發表
[color=Black][align=center][b]可能我係喜歡別人穿LOLITA,,

自己少著的一份子=]

LOLITA我認為沒什麼嘛,,都幾靚的=)[/b][/align][/color] [/quote]
原 來 如 此`@@

[[i] 本帖最後由 癲娃兒x思 於 2006-6-10 08:37 PM 編輯 [/i]]

頁: [1] 2