I-See 論壇 » 其他熱門遊戲 » 馬場大亨Online » 汗血寶馬 (各玩家請投票)謝謝

2006-3-23 01:13 AM wkc5354
汗血寶馬 (各玩家請投票)謝謝

我本人就覺得出呢種馬時 新先(即gm)出既時候1:好吾公平2:勁過玩家本來既馬                          我 實在對馬場已經失去晒所有信心 所以我吾會再比錢玩 希望gm下次再有新野出 請想清楚先至行動:em37::em37::em37:

2006-4-1 02:29 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]wkc5354[/i] 於 2006-3-23 01:13 AM 發表
我本人就覺得出呢種馬時 新先(即gm)出既時候1:好吾公平2:勁過玩家本來既馬                          我 實在對馬場已經失去晒所有信心 所以我吾會再比錢玩 希望gm下次再有新野出 請想清楚先至行動:em37::em37::e ... [/quote]
唔公平..所有GAME都係咁...
覺得唔好玩咪唔好玩囉...
冇人用搶指住你要你玩...
(內心說話,有講錯野,敬請原諒)

2006-4-1 03:41 PM kop_017
[quote]原帖由 [i]wkc5354[/i] 於 2006-3-23 01:13 AM 發表
我本人就覺得出呢種馬時 新先(即gm)出既時候1:好吾公平2:勁過玩家本來既馬                          我 實在對馬場已經失去晒所有信心 所以我吾會再比錢玩 希望gm下次再有新野出 請想清楚先至行動:em37::em37::e ... [/quote]
.....我说两句..这个么不能怪GM..游戏么 要保持生命力的 不能固步自封来的
像我另外玩的一个游戏 金山的 剑侠情缘就经常搞活动的....
关键还是在玩家自己的心态  烧不烧钱  呵呵 那是个人的取向问题

2006-4-1 08:12 PM BlackJ
[quote]原帖由 [i]8boy[/i] 於 2006-4-1 02:29 AM 發表

唔公平..所有GAME都係咁...
覺得唔好玩咪唔好玩囉...
冇人用搶指住你要你玩...
(內心說話,有講錯野,敬請原諒) [/quote]
[size=5][box=#6666FF]
恭喜 8哥  大個仔 kaka
以前你都話人掛機唔公平 kaka
我地都冇叫你 "覺得唔好玩咪唔好玩囉...冇人用搶指住你要你玩..."
開左曉 kaka
(你這剎那在何方,我有說話未層講,有講錯野,敬請原諒)
kaka [/box][/size]
:em33:

2006-4-2 03:52 AM 8boy
[quote]原帖由 [i]BlackJ[/i] 於 2006-4-1 08:12 PM 發表

[size=5][box=#6666FF]
恭喜 8哥  大個仔 kaka
以前你都話人掛機唔公平 kaka
我地都冇叫你 "覺得唔好玩咪唔好玩囉...冇人用搶指住你要你玩..."
開左曉 kaka
(你這剎那在何方,我有說話未層講, ... [/quote]
有掛機是實係對唔用掛機玩家唔公平..呢點係是實
試問..如所有玩家都用掛機..咁玩黎仲有咩意義??

2006-4-4 04:24 AM wkc5354
[color=Red]Sample Text[/color][size=6]Sample Text[/size]八哥你講得好岩,咁冇意思,咁你仲玩,你好應該一早就冇玩,點解你仲會係到出現,唔通你係.......kakakakakaka

2006-4-13 12:54 AM wkc5354
玩左2年都未試過比月費 你慢慢等喇(你無機會等到)kakakak因為我唔會再比一蚊新先^^

2006-5-22 08:53 PM 喪奀
原來係咁.....

玩左2年都唔使比月費..拎晒著數,而家先講風涼話....佩服...佩服.

2006-8-31 11:48 PM 冷天
多多交流纔是最重要的∼

頁: [1]